Reklama

Reklama

Vlkodlak: Bestie mezi námi

  • USA Werewolf: The Beast Among Us (více)
Z natáčení 6 - Louis Morneau, Ed Quinn

VOD (1)

Píše se 19. století. V lesní samotě je rodina napadena vlkodlakem. Otec je záhy zabit a těsně před smrtí dává matka malému chlapci Charlesovi stříbrný amulet vyjící vlčí hlavy, který patřil jeho dědečkovi. Ten byl „velkým lovcem“ vlkodlaků. Charles pak unikne smrti pomocí otcovy pasti, když pád lustru zabije útočícího vlkodlaka. O dvacet pět let později si Charles vydělává jako lovec vlkodlaků. Spolupracuje společně s partou dalších lovců, aby zbavili svět všech těchto monster. Vlkodlaci mohou způsobit lykantropii – nakažení jedinci sice nejsou pravými vlkodlaky, ale zuřivě útočí na lidi a jejich smrti lze dosáhnout pouze ustřelením hlavy. Jejich těla jsou pak spálena. Vlkodlaci jsou obvykle schopni transformovat se pouze během úplňku, avšak Charles a jeho tým dostanou nabídku na dopadení obzvlášť brutálního vlkodlaka nového plemene. Tento nový typ vlkodlaka je schopen transformovat se tři noci za sebou… (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Z natáčení 6 - Louis Morneau, Ed Quinn

Recenze (56)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné, ale v rámci žánru ucházející vlkodlačí béčko. V úvodu jsou rodiče malého Charlese zabiti vlkodlakem, a tak nezbývá, aby se sám stal lovcem bestií. O dvacet pět let později je již členem skupiny lovců, kterou vede od vesnice k vesnici, aby s lykantropy zúčtoval. Když narazí na neobvykle silného a vychytralého protivníka, nabídne mu své služby mladík Daniel připravující se na dráhu lékaře. Ten miluje dívku Evu a cítí povinnost chránit ji před zlem. Zprvu netuší, s čím se bude muset vypořádat. V příběhu nechybí romantická láska, smrtící spáry a zuby a kopice mrtvol, jimiž autoři nešetřili. Přes občasný laciný počítačový efekt (digitální oheň a krev si mohli tvůrci odpustit) se divákovi dostane i poctivých střev, uřezaných končetin a rozervaných hrdel. Na Universal samozřejmě mizerné, vlkodlačí proměna komická, vzhled kopíruje známější filmy. Charles je jakousi kombinací Salomona Kanea a Van Helsinga, Adam Croasdell (Stefan) vypadá jako mladická varianta R. Dawneye Jr. Oddechovka, nic víc. Tedy že by zohavené mrtvoly a střeva ven byly perfektním zážitkem pro celou rodinu, se mi moc nezdá... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hauuuu vyju na měsíc ze zdejšího hodnocení tohoto VIDEO FILMU. Ale tak každej podle svého a já se bavil od začátku do konce. Ponuré, temné a dost krvavé asi tak by se to dalo shrnout. Pořád se něco děje a je to jedna krvavá, chlupatá vlčí jízda. Tvůrci se brutality opravdu nebáli a navíc nevypadá vůbec zle (žádná extra digitální krev a tak dále se nekoná) . Postavy velmi sympatické hlavně kápo lovců a týpek co vrhá nože plus milá lovkyně a pár srandistů viz pan "pirát". Hlavní hrdina mi také nevadil a o jeho přítelkyni jsem se celej film bál jelikož byla vážně k nakousnutí, což je docela blbý, když kolem běhá sedm stop vysokej vlkodlak s velkou chutí k jídlu. Od video filmu jsem čekal trochu té zábavy a místo toho jsem dostal film, co mě čapnul a nepustil a já si ho pustím rád znovu a zas. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné. Jistě, kdo je vlkodlak bylo jasné téměř okamžitě, jakou roli v příběhu bude hrát osudová láska také. Ale bitka monster byla nečekaná, příběh ohraný, ale docela dobře se na to koukalo. Místy i asi nechtěně vtipné. Normálně bych dala tři slabší, ale vzhledem k tomu, jak to tu shejtili (přitom kde jaká kravina tu má hodnocení hvězdné), tak dám o hvězdu výše. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbé jak hrnec, ale na to, že se jedná o prvotřídní béčkovou zábavu, tu máme poměrně dobře zvládnuté efekty a finální dosti překvapivou otočku - a teď mi dovolte zaspoilerovat = kdy všichni přemýšlí, kdo že je ten další vlkodlak a on se z toho cápka vyklube upír ty vole !!!!!!! No tak jsme se zasmáli.................... moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pekne sa tu ukázalo, že hodnotenie nie je vždy úplne objektívne. Mňa osobne to celkom bavilo. Scenáristom sa podarilo niekoľko krát ma odviesť zo správnej stopy, takže dej som neprekukol, čo kvitujem. Digitálny vlkodlak, trochu amaterizmus. Zaujala ma postava Stefana, z ktorého sa tiež vykľulo pekné zviera. Ako video film dosť dobré. Občas ušiel strih, občas dialógy. Herci príjemní, výprava adekvátna, podívaná pekná. Poďme si teraz všetci spolu zavyť na mnesiček a roztrhať pár lumpov. 3 z 5 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film měl být původně pokračováním Vlkodlaka (2010), v němž ztvárnil hlavní roli Benicio Del Toro. Studio Universal se však nakonec rozhodlo, že svou originální „vlkodlačí značku“ nebude rozšiřovat. (Stanislaus)
  • Stephen Rea (doktor) si v roce 2012 zahrál dohromady ve dvou filmech, přičemž oba byly o vlkodlacích – vedle Vlkodlak: Bestie mezi námi se objevil ve čtvrtém dílu upírsko-vlkodlačí série Underworld: Probuzení. (Stanislaus)
  • Jako mnoho nízkorozpočtových filmů se i tento natáčel v Rumunsku – štáb zavítal na hrad Bethlen ve městě Deva a též využil ateliéry Castel Film Studio (Bukurešť). Rozpočet činil přibližně 5 milionů USD. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama