Reklama

Reklama

Cesta ohněm

(festivalový název)
  • Indie Agneepath (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vijay je jako malý kluk svědkem toho, jak je jeho otec neprávem obviněn z vraždy mladé dívky a následně oběšen. S těhotnou matkou opouští rodnou vesnici a odchází do Bombaje, kde se hned zaplete s mafiánským gangem. Když dospěje, může se konečně vydat zpátky domů za vrahem svého otce. Pomsta se stává hlavním smyslem jeho života. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Hrithik Roshan (Vijay) jí při návštěvě matčina domu jídlo levou, tzn.nečistou rukou, což je v tamních končinách (tedy nejen v arabském světě) dost velký prohřešek proti společenským mravům. A to proto, že na pravé ruce má dva palce (vrozená polydaktylie) a ve filmech se to většinou snaží skrývat. (JASON_X)
  • O ženskou filmovou roli Shiksha Chauhan byl obrovský zájem. Přihlásilo se nad 6 500 uchazeček, z nichž zvítězila až Kanika Tiwri. (Conspi)
  • Během filmové zkoušky na festival Ganpati se herci Hrithik Roshanovi (Vijju) podařilo opařit si vřelou vodou obě ruce. Později málem přišel o oko, když se mu do něj balónkem napuštěným barvou strefil jeden z šikovných doprovodných umělců. Herečka Priyanka Chopra (Kaali Gawde) se během stejné zkoušky dokonce dokázala podpálit. Její dlouhá sukně, tzv. lehenga, během taneční choreografie vzplála. Herečka se drobnému incidentu posléze jen zasmála. Vážnější poranění se herci Hrithik Roshanovi přihodilo až v dalších fázích natáčení, kdy si nepříjemným způsobem poranil záda. Pokoušel se během jiné z filmových zkoušek nadzvednout muže vážícího 110 kg. Natáčení snímku bylo díky tomuto incidentu na krátkou dobu pozastaveno, neboť byl herec po tuto dobu svěřen do péče nemocničních pracovníků. (Conspi)
  • Během prvních natáčecích dnů se filmovému štábu přihodila zvláštní věc. Tehdy hlavní kameraman Ravi K. Chandran (Ghajini (2008)) bez jediného slova od natáčení jednoduše odešel. Důvod jeho náhlého rozhodnutí opustit filmovou výrobu nebyl ani posléze osvětlen. K výrobě snímku byl posléze přizván náhradní kameraman Kiran Deohans, který snímek dotočil. (Conspi)

Reklama

Reklama