Reklama

Reklama

Vegas, Baby!

Krátkometrážní / Komedie / Drama / Fantasy
Velká Británie, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Jedná se o speciál k seriálu Misfits, ve kterém jedna z hlavních postav Nathan (Robert Sheehan) odjíždí do Las Vegas, aby zde díky jeho nové schopnosti vydělal spoustu peněz. Hlavní hrdina však není z nejbystřejších. (Scelleton)

Recenze (81)

boris323 

všechny recenze uživatele

Nemam rad ked to robia, preco nieje obsadenie take ako ma byt. Bez Nathana uz 3 seria nebola taka ako predosle. Precoooo? Takisto ako ked Jeff uz nehral v Coupling a len ho nahradili tym divny typkom alebo ked Alice uz nehrala v Lutherovi. To je vzdy taka skoda. Nathan je proste typek a flegmatik najhrubsieho zrna. Ak bude Misfits pokracovat aj 4 seriou dufam ze Nathan sa vrati. Ale myslim ze mozno by bolo lepsie keby uz Misfits ostal tak ako je a dalej netocili uz radsej nic aby ich nahodou este viac nepokazili. Tento mimidiel je super, kludne by mohli este naky dat. Trebars taky Nathan v base musi husty namet. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Vysvětlení proč není Nathan ve 3. sérii MisFits je jednoduchý. Pořád ten stejný blázen. Pořád ta samá mluva a pořád nějaký podvody. S novou schopností se dostane do maléru, ze kterého už není cesty zpět. Jede to v klasickém Nathanově stylu a proto je to super. Skvělé rozloučení s jednou z nejlepších seriálových postav. Další krátkometrážní snímeček o tom jak se má, by rozhodně neuškodil. ()

Reklama

Alice02 

všechny recenze uživatele

U mě bude Nathan (s Kelly a Simonem) vždycky číslo jedna. Všichni se zde zmiňují o přílišné krátkosti snímku, s tím víceméně souhlasím. Ale na objasnění Nathanova odchodu to stačilo. Jen si myslím, že kdyby zapojil mozek, tak se díky své schopnosti z toho maléru do jakého ho dostala vyseká. No, možná 5 hvězd není jen za emotivní zážitek, ale také z nostalgie ;) PS: Děkuji za odkaz od Kjuka a velmi výstižný komentář uživatele Ollie235. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když už herec nechce hrát v seriálu, musí se scenáristé zbavit postavy. Misfits mají naštěstí tu výhodu, že jsou i z průseru schopni stvořit něco skvělého. Tenhle kraťas samozřejmě nedosahuje geniality běžných dílů, ale i tak se v něm najde víc vtipů než v kdejaké celovečerní komedii. Ale škoda Nathana, takového retarda pohledat. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Šílený Nathan ve Vegas.Třešnička na dortu pro fanoušky seriálu a symbolické rozloučení,mohlo to být určitě nadupanější ale bavit se budete náramně.Nic to ovšem nemění na tom,že bez Sheehana je seriál neskutečně nudnější a všechny aspekty děje co se mohli točit kolem něj,se točí kolem jeho méně zajímavých kolegů a debilního Rudyho a třetí série šla kvalitativně prakticky z 95% na 60%.Pro mě Misfits končí šestým dílem druhé řady. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Epizoda slouží jako vysvětlení k Nathanova (Robert Sheehan) odchodu ze seriálu. (ManOfPhoenix)
  • Krátký díl, který byl vydán jako speciál ke třetí sérii, byl odvysílán pouze na stránkách E4. (Scelleton)
  • Přijmení Johna Moraitise, který si v této epizodě zahrál šéfa ochranky, bylo špatně napsáno do titulků. Místo Moraitis bylo napsáno Moriatis. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama