Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi dobré, samozřejmě především po akční stránce. Rozhodně o třídu lepší než hraná dvojka a trojka. Byla znát velká inspirace Vetřelci, což je paradoxní vzhledem k tomu, že Vetřelci zas byli částečně inspirováni knižní Hvězdnou pěchotou. Kéž by tohle dílko nakoplo zájem také o hrané pokračování či restart celé série, určitě by zasloužila vylovit z bahna podprůměru. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Zvláštní počin který kombinuje film, knihu a vlastní režisérovu vizi. Škoda že tento mix sráží komiksový scénář a šablonovité postavy. Děj není ani napínavý ani zajímavý, a kdyby nešlo o Starship Troopers, tak bych to znuděně vypnul někdy před polovinou. To co se ušetřilo na scénáristovi, tak šlo zřejmě do animace, protože vizuál je doopravdy povedený. O realismu, natož o nějaké fyzice se pochopitelně nedá vůbec mluvit, ale všechno vypadá efektně, hýbe se to a třepotá, takže pořád je se na co dívat. A protože zápletka není nic víc než sled zběsilých stříleček, tak si té krásy každý užije dosytosti. Trošku mě mrzelo co autor udělal se starými známými, všichni tři na mě působili jako prkenní panáci bez špetky sympatie. Ale stejný problém jsem měl prakticky se všemi postavami, snad kromě černovlasé odstřelovačky Trig. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další, tentokrát animované pokračování Starship Troopers a i přestože je to snímek bezesporu o stupeň lepší než předchozí dva díly, pořád to nemá s myšlenkou původního filmu vůbec nic společného. Zbyla akorát akce, která je však HODNĚ efektní. Záběry na všemožné vesmírné lodě a jejich interiéry jsou parádní. To se ale rozhodně nedá říct o postavách, které vůbec nepůsobí živě a díky tomu mě film nedokázal vůbec vtáhnout... bohužel. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Super sci-fi akčňák. Príbeh stavaný jednoducho ale funkčne, akcia skvelá. Narábanie s hrdinami správne nekompromisné. Nahé ženské telá v sprche ako súčasť univerza Hviezdnej pechoty potešili, ale celkové vyznenie je skôr v štýle VOTRELCOV. Pretože tu chýbala dôležitá ingrediencia absurdnej parodizácie, pre ktorú zbožňujem jednotku i trojku. Dobrých mIlitary sci-fi je málo. Táto je naozaj dobrá... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke konkurencie schopné prvej hranej časti, po stránke príbehovej horšie snáď ako dvojka, ale v konečnom dôsledku u mňa jednoducho forma zvíťazila a keďže filmy typu Appleseed, Vexille 2077 a pod. žeriem, nemôžem inak. Je ich príliš málo na to, aby som si dovolil ich nepodržať... :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama