Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná a pro mě známými tvářemi obsazená akční komedie, která si na nic nehraje a baví od začátku do konce. Chemie mezi Daxem Shepardem a Kristen Bell funguje, Michael Rosenbaum opět hraje idiota a opět ho hraje perfektně, ale nejvíc asi překvapí pološílený Bradley Cooper se svým příšerným účesem. Dokonce se tam mihne i Beau Bridges, Jason Bateman a Joy Bryant, se kterou Dax Shepard tvořil dvojici v seriálu Parenthood a tudíž je vidět z jiného úhlu a v odlišné herecké poloze bylo dost zajímavé. Příjemná oddychovka! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod prečo to pozerať je sympatická ústredná dvojica. Shepard je pohoďák a Bell je naspapanie. Ale nemá to ten správny komediálny feeling. Keď si rozoberieme ústrednú zápletku, je tak jednoduchá, že mi celkom uniká fakt, že sa to dokázalo natiahnúť na tak dlho, bez nudy. A to je ďalšie plus filmu. Nenudí. Neustále na vás chrlí postavičky, alebo situácie a vlastne až pri záverečných titulkoch dôjdete pocitu, že ste vlastne nič poriadne nevydeli. Dovtedy vás film necháva akoby v napätí. Inak to vyšumí s pamäte celkom rýchlo. Aj napriek tomu, že to bolo natočené kamarátmi pre vlastné potešenie - čo je s filmu cítiť. Drama, akcia, humor a inteligentnosť je schovaná kdesi v inom filme. Dokonca sa obávam, že scény, ktoré sa improvizovali sú značne cítiť. Jeden krát a dosť a bude to bez ujmy. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priemerna a dost amaterska variacia kvalitnych road films ako Vanishing Point alebo Bezstarostne Jizdy 1969. Po hereckych vykonoch ani slychu, rezia spatna ... Dax Shepard je pred aj za kamerou a mam ho na haku, lebo hral hovno /teda pardon, ja som sa pomylil, chcel som napisat ze ma nepresvedcil hereckym vykonom a nedostatocne sa vlozil do roly/, Kristen Bell tiez sa pridala a hrala hovno. Ako v sivom, sedivom priemere sa to udrzi, ale dieru do sveta to neurobilo a neurobi nikdy. Aspon teda, ze to zarobilo v kinach na seba : 58 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak to je taky kravina.Asi kdybych svoji pozorností,která mi tentokrát chyběla,zjistil,že film režíroval,a ještě v něm hraje Dex Sheppard,tak sem se víc rozmejšlel,jestli má cenu film za padesát sledovat na dvd.Můžu s klidem říct,že nemá.Z celýho filmu ujde jen začátek s ujíždějícím prázdným autem,a Tom Arnold.kterej se pokouší auto zastavit střelbou.Tak to sem se fakt smál jak prase.Ale zbytek?Nuda,nezábavná,blbě zahraná,prostě docela ztráta času.30%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je taková vtipná blbina, která se nemůže brát vážně. I přes pěkné honičky všemožnýma autama a různé akčnější pasáže, je to spíš komedie, u které jsem se pobavil. Většina hlavních hrdinů je jsou spíš trhlá individua, dělající samé nesmyslnosti. Hudba je tu povedená a pěkně do všeho zapadla. I když je to spíš jednorázová vymejvárna, mě se to líbilo. 75% :) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama