Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer našli za dveřmi záhadný dárek. Nikoho nenapadlo, že budou mít moc zničit jejich vlastní město. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už název napovídá (včetně originálního názvu), jde o úplnou blbost. Čekala jsem nějaké nekonečné sněžení nebo laviny a hrozba zavalení města nebo zahrabaná horská expedice, tohle je spíš jak Bohové musí být šílení v zimě se "zlou věcí". Snowmageddon... ten výraz mi vyloženě dráždí nervy. Vždyť tam o sněhu není vůbec nic až na to, že se to odehrává v zimě. Snowmageddon a přitom tam srší oheň a vystřelují stromy. Snowmageddon. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já bych řekla, že Sněhový armageddon nebyl vůbec tak špatný. Docela slušný scénář i obsazení. Ve filmu odehrávající se "problémy se sněhem" však ani zdaleka neodpovídají katastroficky vzhlížejícímu plakátu, který láká na děsivou sněžnou pohromu. Samotný děj se neodehrává nijak extrémně dramaticky, spíše na mě působil, že ani zdaleka nevyužil svůj možný potenciál, aby se více přiblížil Snowmageddonu, který je znázorněn na plakátu. Ke konci se dočkáme milého odkazu na Pána prstenů, kde musí být ničivá koule odnesena do sopky a poté vhozena do ohnivé propasti:) Na film se dalo bez problémů dívat, ale obsah byl poněkud prázdný, postupem času i jednotvárný. I když mě docela naštvalo, že se tvůrci úplně vykašlali na vysvětlení původu oné tajemné koule, což by mě docela zajímalo. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zopár filmov Sheldona Wilsona som už videl, takže som vedel, že nemám čakať žiadny dychberúci veľkofilm. Je to režisér béčkovej kategórie. Tam tiež treba zaradiť aj jeho snímok "Snowmageddon", ktorý natočil v roku 2011 v lacnej kanadskej televíznej produkcii. Slabí herci, mizerné filmové triky a za vlasy pritiahnutý scénar. Záhadný vianočný darček spôsobí v malom horskom mestečku "Snehový armagedon". Tajomná sklenená guľa rozpúta "Snežné peklo." * ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SY FY. Tak a myslím, že je řečeno vše. No dobře, něco tedy krátce vyjádřím. Jedná se o katastrofický snímek nemající hlavu, ani patu. Velice jednoduché efekty, díry ve scénáři, nelogičnosti a celková levnost. To všechno dohromady je ohromný paskvil, jaký umí jen dvě filmová studia. Azylum a v tomto případě SY FY. Co se dramatičnosti týče, tlačí se hodně na pilu. Jenomže je to pořád málo na to, aby snímek dokázal alespoň něčím zaujmout. Mě zaujala pouze odvaha natočit tak zoufalý film. Více nenacházím slov. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný katastrofický snímek, který byl dějově průhledný, jako triko od " vietnamců ". Film byl ničím nezajímavý, i když šlo o vánoční téma. Absolutně nevkusné a mimořádně trapné, navíc s obrazově neatraktivními triky, které odhalí i dítě ve školce. Závěr = Díky blížícím se vánocům,,, ze soucitu 1 hvězda * ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama