Reklama

Reklama

The Circus Starring Britney Spears

(koncert)
všechny plakáty
Trailer 3
Hudební
USA, 2009

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Šesté koncertní turné americké zpěvačky Britney Spears, které podporuje její šesté studiové album "Circus". Podium je ve tvaru třech kruhů. Jednoho velkého uprostřed a dvou menších po stranách. Je umístěno uprostřed arény a připomíná tak skutečný cirkus. Setlist je složen převážně písní z alb "In the Zone", "Blackout" a "Circus".
Circus Tour (jak je často nazýváno) představuje hlavně obrovskou a rozmanitou show. Akrobacie ve vzduchu, magická čísla, vystoupení s otevřeným ohněm a vystoupení à la Bollywood. (Wikipedia)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (3)

xninjax

všechny recenze uživatele

Sorry,ale je blbost sem dávat koncert,který nejenže nevyšel na DVD,ale neexistuje z něj ani kvalitní záznam, tudíž nikdo nemá možnost se na něj podívat,takže i hodnocení je nesmyslné!!!!! Na místě správce bych to smazala. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (17)

  • Pro velkolepý úspěch byl původní počet koncertů turné, pod které vystoupení spadá, více než zdvojnásoben na 97. (Dlee)
  • Během celého turné se na pódiu vystřídalo 50 tanečníků, kouzelníků, klaunů a akrobatů. S každým vystoupením na show přicestovalo 200 zaměstanců. Celkové výdaje na turné činily 50 milionů amerických dolarů. Vybavení na každý koncert představovalo 60 tun materiálu, které převáželo celkem 34 kamionů. (Dlee)

Reklama

Reklama