Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla síla i na mne :-) Žraloci, kteří proplouvají pískem na pláži. Brzy natočí chobotnici, jak se stala kosmonautkou, nebo film o pavoukovi, který dostal práci za pokladnou v TESCU. A scéna, kdy žralok překousl policajtku na půl a chlápek se ji snaží narvat její střeva zpět do břicha, to už je opravdu vrchol stupidity. ()

dannyd14 odpad!

všechny recenze uživatele

Čudujem sa PETA, že nepodala sťažnosť na režisérov (ale to, že sa unúvajú namietaním na zvieratá v hrách je fakt paradox), ktorý tým zvieratkám evidentne nedajú pokoj. Ale ešte viac sa čudujem, že odkiaľ berie pán režisér, dofrasa, právo, prachy a hlavne guráž niečo takéto natočiť?! Hnus, hnus a ešte raz hnus. ()

Reklama

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je největší zlom v žánru žraločích filmů od dob Čelistí. Spielbergův majstrštych nás naučil bát se moře, Atkinsovův kus ukázal, že v bezpečí nejsou ani chudáci opalující se na pláži. Až budete příště stát u vody a vystrašeným pohledem hledat ve vlnách zlověstnou ploutev, tak pamatujte, že smrt může přijít každou vteřinou a nikde nejste v bezpečí. ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná síla "Whaaaaaat?!!!!" momentů! :) Rozpočet na tenhle film musel být tak 1000 dolarů max. "Velká" očekávaná letní párty na pláži......až na to že se tam "mačká" asi 20 lidí v jednom záběru a v druhým mají mezi sebou rozestup 5 metrů!! :-D Prostě pecka! A ten konec! Doporučuji s přáteli a velkou kopicí alkoholu atd. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Super odpad:-) Ten si člověk jednou za čas musí dát, aby si pak vážil skutečných filmů:-) Každopádně je to stoprocentní odpad, který k hodnocení * přináší nechtěně vtipné scény, kterých je ve filmu několik ("super párty" na pláži, žraloci, hlavní záporáci v akci). Za smích si prostě film tak vysoké hodnocení rozhodně zaslouží... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama