Reklama

Reklama

Pureun sogeum

Trailer 1

Obsahy(1)

Doo-Hun (Kang-ho Song) je bývalým gangsterským šéfom, ktorý sa zapletie so záhadnou krásnou ženou Se-Bin (Se-gyeong Sin). Netuší, že Se-Bin je v skutočnosti nájomná vrahyňa, ktorá má za úlohu zabiť ho. Veci sa výrazne skomplikujú, keď k sebe dvojica začne niečo cítiť... (Rambo159)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

molotov 

všechny recenze uživatele

Kombinace melodramatu a gangsterského filmu těží hlavně z podmanivé atmosféry. Lehce, ale opravdu jen lehce, mi to připomělo Drive. Děj o gangsterovi ve výslužbě a nájemné vražedkyni je sice místy trošku překombinovaný, ale charisma Song Kang-hoa ho táhne dopředu. Vizuál je opravdu vymazlený, především kamera a hudba jsou vynikající. Dobrá polovina filmu se odehrává v Pusanu, což byl vynikající nápad. Film neustále zdůrazňovanou přítomností moře získává úplně jiný nádech než detektivky ze soulské džungle. Jen více filmů z Pusanu. Akční scény jsou velmi slušné, ale o nich film není. Je o hledání štěstí dvou postav, které osud postavil proti sobě. Máto své chyby, ale ten film celkem sedl. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ták za mě rozhodně palec na horu ! Kang-ho Song je vždy zárukou kvalitního a drahého filmu, ovšem málokdy jeho film stojí na akci, což nevadí, ten chlap mě baví! Oč vlastně jde? Hlavní hrdina je bývalý gangster, který chce skončit se svým kriminálním životem a chce si jít za svým snem a otevřít si restauraci, přihlásí se do kurzu vaření, kde mu okamžitě padne do oka nevinná, sladká a mladá Kočka, která je Top Shooter Assasin mající jediný úkol zneškodnit cíl. Co vypadá ze začátku jako romantika se později promění v boj o holý život. Atmosféra filmu parádní, vizuál dech beroucí, kamera skvělá jak by ne, akce je sice rychle prostříhána, ale působí správně tvrdě a má šmrnc a scéna v hotelu je absolutním Highlightem filmu. 80% ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl trošku pomalejší, takže trvalo dlouho, než mě film dokázal vtáhnout do děje, a minuty vůbec neutíkaly. Jakmile se to ale rozjelo, paráda. Dobré herecké výkony, zajímavé zakombinování vaření do takovéhleho tématu (líbil se mi typ restaurace "vyber si & uvař si") a vizuálně taky moc pěkný. 3,5* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vynikajícímu hereckému obsazení bohužel podkopává nohy scénář. Po zmateném začátku přichází dost nudný střed a zachraňuje to až konec. Vztah hlavní dvojice mě nechával taky docela chladnou, tedy až na tu krásnou finální scénku. Ta byla moc dobrá a originální. Líbil se mi hudební doprovod a atmosféra při vaření... ale nadprůměrný film vypadá jinak. Slabší *** ()

hanakonochi 

všechny recenze uživatele

Výborný casting, no z kombinácie gangsterského filmu a romantického príliš dominuje to druhé. Nemôžem si pomôcť, ale pripadá mi akoby mal Hyun-seung Lee počas celého nakrúcania ružové okuliare. Pokúšal sa ma presvedčiť o tom, že kriminálnik chce opustiť život v podsvetí, chce sa naučiť variť a nezabúda, ako sa holými rukami postaviť štyrom zabijákom s nožmi, zatiaľ čo ja som mal dojem, že variť vie a nie je gangstrom v pravom slova zmysle. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Doo-Hun a Se-Bin jdou na promítání filmu Sunny (2011). (Denila)

Reklama

Reklama