Reklama

Reklama

Tak kvete čas

(festivalový název)
  • USA All Flowers in Time
Krátkometrážní / Fantasy / Horor / Thriller / Sci-Fi
USA / Kanada, 2010, 14 min

Obsahy(1)

Co znamená to zvláštní červené světlo v jejich očích? Tentokrát to není od fotografického blesku. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který vyhrává vlastně jen tím, jak na sebe vrší podivné nápady a hlavně tím, jaké je jeho zpracování. Některé nápady, hlavně v druhé polovině jsou skutečně dobré, na druhou stranu, jako experimentální film to není zase až tak moc imaginativní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Experimentální kousky mi v žádném případě nevadí, ale musejí mít dobrou „výplň“ děje a hlavně nesmí nudit. Tady se tak však nestalo. Povětšinu času jsem musel sledovat nezáživnou kokotinu, jejíž myšlenku asi pořádně chápal jen sám tvůrce (no možná ani on sám) – některé dialogy byli doslova ubíjející. Když začalo to hekání (ženský sten), tak jsem zbystřil – že by se přeorientovali na „péčko“? To stěží, ale ke konci snímku se přece jenom zlepšila atmosféra a ani některé efekty nebyli vůbec špatné. Na víc jak dvě hvězdy to však není. 35% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nieje to také rozmazané, ako sa tvrdí. Námet s tým, že sa proste ,,červené očičká,, na fotografiách nevyvíjajli len tak z ničoho nič, je tak absurdné, až je to uveriteľné. Som zvedavý, kde sa to všetko podelo v dnešnej digitálnej dobe. Pozor, za vami! ()

Reklama

Reklama