Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Diskuze

Uživatel roning85 smazal svůj příspěvek.

Uživatel roning85 smazal svůj příspěvek.

Uživatel roning85 smazal svůj příspěvek.

Rover

Rover (hodnocení, recenze)

react

Na csfd se otevírá hodnocení až po premiéře v ČR nebo SR (kino premiéra, festival, televize nebo dvd). Takže si asi budeš muset nějaký čas počkat. Zatím to vypadá, že u nás se premiéra neplánuje v žádné podobě...

react

react (hodnocení, recenze)

Nevíte, proč se tento film nedá hodnotit? Už týden je v kinech.

Jakub

Jakub (hodnocení, recenze)

Režisérka mého oblíbeného North Counry mě snad nezklame

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Trailer ma neskutocne naivnu atmosferu, ale je to presne ten typ atmosfery, ktory mam rad. A k tomu znova charizmaticky Costner. Vyzera to dobre a fakt sa tesim.

Deonord

Deonord (hodnocení, recenze)

To by nebylo sportovní drama, kdyby v něm nehrál Kevin Costner. :D

Reklama

Reklama