Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní sportovní příběh, kde v ústřední roli bok po boku s hispánskými chlapci opět exceluje Kevin Costner coby trenér. Mám rád filmy, které mě rozesmějí, napnou a dojmou zároveň a to se většinou kvalitním sportovním dramatům vždy povede a tenhle film o běžcích z McFarlandu toho není výjimkou. Moc hezky natočené. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to je snad první film o přespolním běhu co jsem viděl, a to sportovní filmy vysloveně vyhledávám. Zápletka klasický klišovitý styl, a navíc je to Disney, takže je to řádně doslazeno moralitami, rodinou a přátelstvím. Ale zas až tak to nevadí, a příběh se sleduje celkem slušně. Costner klasicky umí a tak jediná věc co jsem nechápal byla: Sakra ten tlouštík celej film běhá jak blázen a nezhubnul ani deko. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

No...hoši v teplákovke na konci filmu vypadali skôr ako mexickí break danceri, než bežci...Ale kto má rád bodyguarda, behanie po kopcoch, horúce slnečné počasie, makačku na kapustovom poli hned' od samého rána, burritos a štipľavé prdy po fazuliach, ten si príde určito na svoje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle životopisné snímky ze studia Walt Disney prostě baví. Ano, je jasné, jak se to bude vyvíjet, je jasné, jak to dopadne, jsou zde momenty, které bych nejraději vystřihnul, ale stejně si to užívám a ty emoce prožívám. Navíc tentokrát si tvůrci skutečně vybrali zajímavý příběh, přičemž by mě nenapadlo, že běh může být tak zajímavý. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že jsem měla obavy, když jsem viděla, jak se pomalu, ale jistě ujímá Kevin tréningu a začíná to brát vážně. Říkala jsem si, ajajaj to bude zase patosu a klišátek.......a bylo, ano v určité míře bylo. Ale mně ti kluci přirostli k tomu místečku, kde to v těle tluče a je to moc důležitý orgán mimo jiné i na disciplínu, kterou je běh. A když jsem na konci četla jak kdo dopadnul a viděla ty kluky v reálu, tak to bylo jasný jak facka, že půjdu o level nahoru. Kluci z McFarlandu byli jste prima parta, zdolávali jste nemožné, jen když namátkou vzpomenu na to ranní vstávání a pomoc rodičům, pak klusem škola a šup na tréning. To se nerozepisuji o ostatních nepříznivých okolnostech, v kterých byli a žili. A Kevin je stále stejně starý, nevím jak to dělá, kluk jeden? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama