Reklama

Reklama

Jurassic Shark

  • Kanada Attack of the Jurassic Shark (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ropná společnost během těžby nechtěně vypustí na svobodu prehistorické monstrum, které bylo tisíce let uvězněné v ledu. Jurský žralok zastihne nesourodou skupinu lidí na opuštěném ostrově, kde rozpoutá krvavý masakr. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Název snímku „Jurassic Shark“ by mohl slibovat i nějaké to hezké béčko, ale to by opravdu chtělo jiné tvůrce a přece jen víc peněz. Ale ono i s malým rozpočtem by se dal vymyslet nějaký ten dobrý vtip, ale proč, když takhle je to mnohem jednodušší, že? Bez snahy a bez touhy točit dobré filmy vznikají podobné paskvily, na kterých prostě není moc co ocenit, ani to, že to vůbec někdo natočil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt šit. Čekal jsem kravinu protože už nevěřím že se objevý nějaký lepší žraločí snímek ale tohle bylo i na mě moc. V tomhle filmu hrajou herci kteří byly vybrání asi v pornech. Jo jsou tu pěkný holky už na začátku ale ten dialog byl neuvěřitelnej. Sice to bylo klišé jako "pojď si zaplavat" ale takovým způsobem jakým to řekly....Proboha... Co po mě chcete? Všechno tu je špatné od efektů po příběh. ()

Reklama

coscarelli odpad!

všechny recenze uživatele

Niekedy je zdrave skocit si na jedno amaterske home v. a zaroven hodit do kosa. Takuto hru hraje vela ludi a ja som sa pokusil tiez zahrat . Spravodlivo. Tento pokus ostane este hlboko pod zemou v babickinej zahradke ako hnojivo, pre "co ked nieco vyrastie". BK je spatny sortiment, ktory neni ani smiesny..dooteraz este patram po "tom" Sharkovi...a Jurskom .. kazdopadne to co som ocakaval, natieram hnedym odpadom. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Támhle nějakej Jarda od vedle se rozhodl jednou takhle ve čtvrtek nad ránem když sral sepsat scénář..po hodině nad kávou to měl sepsaný vzal kameru a šel si k jezeru ANO K JEZERU natočit v poledne s kamarádama parádní žraločí velkofilm.. odpoledne to měli dotočený a do půlnoci to měl jistě sestřihaný...takhle si myslím, že to nějak určitě bylo. Snad nejhorší a nejhloupější"film" se žralokem co jsem kdy viděl. Fakt nedoporučuju jedině pod vlivem asi pro tu prdel.. já byl střízlivej a myslel jsem, že se nechám zavřít do vypolštářovaný místnosti. Ruce pryč ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady ultralevných, žraločích zklamání... Režie, scénář, herci, triky, všechno špatně... Nejedná se tedy o kus, který je tak špatný, až je dobrý, ale o kus, který je prostě jen a jen špatný... Jediné, co je na tomhle fimu dobré je, že zítra nebudu vědět, o čem byl a do dvou dnů nejspíše zapomenu, že jsem jej vůbec viděl... Ano, až tak špatné to je... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné titulky trvají 13 minut, což při stopáži 75 minut představuje zhruba 17 % celkové délky filmu. (L_O_U_S)
  • Keď sú zlodeji na člnu a pokúša sa ich napadnúť žralok, je to odkaz na obraz ''Watson and the Shark'', ktorý práve zlodeji ukradli. (EvilMatus)

Reklama

Reklama