Reklama

Reklama

Prozrazení

  • USA Brake
Trailer

Agent Tajné služby Jeremy Reins je držen v zajetí v kufru jedoucího auta. Musí snášet psychické i fyzické mučení, když se z něj teroristé pokoušejí dostat informace pro jejich komplot proti prezidentovi Spojených států... Agenta tajné služby Jeremyho Reinse (Stephen Dorff) čeká velmi špatný den. Probudí se do naprosté tmy, absolutně zmatený a dezorientovaný. Jediné světlo vychází z krvavě červených digitálních čísel, které mu tikají nad hlavou. Jeremy si rychle uvědomí, že je v průšvihu. Těžce se mu dýchá. Skoro se nemůže pohnout. A na jeho volání o pomoc nikdo neodpovídá. Pak uslyší zvuk motoru a vše mu začíná být jasné... je uvězněný v kufru jedoucího auta. Když jeho věznitelé odhalí své motivy, Jeremy si uvědomí, že ho nepustí, dokud jim nedá všechny detaily o "Roulette" - tajné lokaci, kam se uchýlí americký prezident v případě teroristického útoku... (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (54)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Celej film se odehrává v kufru auta a musí se nechat, že je to celkem zajímavej film. Dorff hraje fakt parádně, i v jeho situaci jedná logicky a vlastně i ten konec je povedenej, nechápu proč si místní stěžují. Má to celkem pěkné tempo, hudba je fajn, sem tam Dorff šmikne z úst slušnou hlášku, já jsem spokojený a s takovým koncem jsem vážně nepočítal. 8/10 PS: Nechápu místní dementy, kteří to furt srovnávají s Pohřbeným zaživa, oba filmy si jdou vlastní cestou. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem především obdivoval finanční minimalismus za kterej musel bejt tenhle biják natočenej. Mám dojem, že tohle bych natočil i já ze svoji vejplaty, no dobře, tak ze dvou. Celou dobu mě film docela bavil a udržoval v napětí i když člověk a dokonce i já tak nějak tuší,nějakou tu boudičku, pořád čumí, čeká a zájímá se, což je výhra každýho filmu. Co mě však hlava nepobrala byl konec. Závěrečných 15 minut napsal člověk co měl v hlavě místo mozku klec na papoušky. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Torres si zkrátka nedokážu vymyslet svůj vlastní příběh a jen vykrádá námět z kvalitnějšího a cennějšího burried. Stephen je sice jednoznačný tahoun, ale nadruhou stránku, kdo by nedokázal zahrát myš zavřenou v bedně ukrytou v kufru auta ? Žádná velká věda, ale jako jednohubka určitě zachutná. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Přiznávám...po celou dobu jsem byl přikovaný ke gauči, bavilo mě to a o napětí nebyla nouze. Závěr mě nejprve mile překvapil, ale záhy mi sklaplo tak, až mě huba bolela. Závěrečné rozuzlení se zkrátka nepovedlo a mělo to končit o minutu dříve. Dávám sice 4 hvězdičky, ale to jen kvůli tomu, že mě snímek bavil po celou dobu stejně. 70% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já tyhle minimalistické filmy mám rád. Tenhle sice chvílemi dost pokukuje po Pohřben zaživa, ale atmosféra tady (alespoň většinu času) funguje slušně, napínavé to je taky. Sice mi to chvílemi připadalo poněkud naivní a na tom psychickém mučení bych i přitvrdil, ale zase tam bylo pár zajímavých nápadů a taky mi to přišlo dobře natočené a zahrané. Film je to prostě příjemný a i dost napínavý, asi bych dal i slabé 4*, ale jak ve svém komentáři uživatel 6th Sun, to by ten film musel skončit o dvě minuty dřív. Jenže to ale neomlouvá, že se to dalo odhadnout. Takže 3* nakonec. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama