Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (102)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl tenhle film stvořen před 20 lety, zajisté by z něj byla jen šílená fraška. S vyspělou technikou dnešní doby a vedle přenádherných veteránů i moderních nadupaných kár má tenhle poněkud nevinný snímek to štěstí, že úplně nezapadl zásluhou zrození právě až v roce 2017. Nijak extrémně mě Overdrive nelákalo, ale chyběla mi tématika rychlých aut a Rychle a zběsile prostě nemá skrze historii žádnou pevnou konkurenci. Tak si pro tento subžánr musíme sáhnout i k méně podstatným dílkům, které rozhodně nenadchnou, ale ani neurazí. Třetí film s překrásnou Anou de Armas v jednom měsíci. Škoda, že se mi její filmový výběr už dost sužuje. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Co říct o filmu, kde se všechny postavy chovají jako dementi. Herci to nevytrhnou, taťka Eastwood hrál sice taky ve velkých sračkách, ale syn v tomhle taťku překonává, zřejmě protože jeho poměrně omezený herecký rejstřík ještě výrazně zredukoval. Rychle a zběsile je hodně drahá série béčkových filmů. Tenhle pokus o napodobení se dá označit snad písmenem E. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takéto po Need for Speed pokúrované s Dannyho parťákmi. Ale NFS so starými autami, nie aktuálnymi športiakmi. Neviem, ale mladého Eastwoooda môžem čím ďalej tým viac. Nie je to dlhé, možno by som bral trochu viac akcie, ale inak je to fajn. Krásne autá, zamotaný a nepredvídateľný dej, dobré obsadenie a európska kamera. Dajú sa tu nájsť pozitíva, tak vám poviem. 4 z 5 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Antonio Negret má rád Loupež po italsku, jenže bohužel pro nás nemá takový šmrnc, aby dokázal udělat další oddechový heist film. Místo toho tu máme totálně nudný a nezajímavý scénář, který se křečovitě snaží o nějaké twisty a překvapivé zvraty, a ve finále je Vám to celé totálně jedno. Pak přijde finální střet na molu a Vy se budete smát jak hloupý to film zase sledujete. Jediná * tu je za přenádhernou Anu de Armas, kterou jsem si zamiloval v novým Blade Runner (tam ale předvádí i solidní herectví, tady se jen hezky tváří). Ruce raději dejte od Extrémní rychlosti pryč a pusťte si třeba Rychle a zběsile, který je logičtější než tohle... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvojka scénáristů, která stojí za druhými Rychle a zběsile ( které jsou bez Diesela jedním z nejslabších ) se zopakovali v ještě slabší francouzské verzi - sluníčko, moře, Marseille, pěkný auta, ale béčkový scénář a hlavní hrdinové bez charisma, ikdyž to je syn Eastwooda. Snad jen Ana de Armas v bikinách je plus. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)
  • V rokoch 1962 - 1964 sa vyrobilo iba 36 kusov Ferrari 250 GTO. V roku 2014 sa jeden z týchto automobilov predal za 38 miliónov dolárov, v roku 2016 požadoval majiteľ za jeden takýto kus dokonca 57 miliónov dolárov. Vozidlo, ktoré sa objavuje vo filme je replika postavená na základe Ferrari 250 GTE. Pre potreby filmárov ju zapožičal francúzsky zberateľ. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama