Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film stojí mimo veškerý rámec a lze ho jen těžko nějak rozumně uchopit. Z pohledu žánru by mělo jít o kombinaci hororu a thrilleru. Jenže film nevyvolává strach (divák se nemá šanci ani na okamžik čehokoli děsit), ba ani napětí, což je z hlediska toho, že se téměř celý film odehrává v jediné místnosti, dost zásadní věc. Jak to dopadne se všemi postavami může být divákovi úplně jedno, protože o nich v podstatě nic neví, jsou nezajímavé a pasivní. 1* za Sashu Grey, která to tam jako jediná trochu rozproudila. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Postavy dobře zahrané, ale jako film to mohlo být více propracované. Čekal jsem taky, že černoch něco předvede (ten co šel do baráku ...) Co se týká teroru tak celkem povedené (hodně nepříjemné) Nejvíc se mi líbila asi petarda :). Konec hodně smutný. Mně osobně víc zaujalo Truth or Dare, tam jsem pálil plnej počet. Tady to jsou horší 4*, ale i tak, na doporučení to určitě je. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Fandu podobných kousků to jisto jistě neurazí. Je to solidní psycho-thriller s několika pikantními momenty, slušnou atmosférou a fajne koncem. V celkovém pohledu to ale není nix extra. Přestože to má zdánlivě dobrou atmosféru, tak mě to nějak nedokázalo vtáhnout do děje a fandit hlavním strávníkům. A chybělo mně tam něco navíc, co by tomu dalo jistý šmrnc a film se tak dostal o stupínek výš nad průměr. Každopádně konec celkem potěší... Spoiler: Dvě minuty pod vodou by neměl být pro nikoho problém. Už jsem to párkrát zkoušel a dá se to. Tady byly samozřejmě trochu vyhecovanější podmínky, nicméně si myslím, že dvě minuty pod vodou by rozdýchal každý, takže výběr mezi "obálkou" a "potápěním" mi přišel tak trochu zcestný. 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ze dvou zel se volit nechce... nikomu z nás, jde to těžce." Dobré možnosti totiž nejsou. Pravidla hry určuje hravý parchant, "karikatura s teatrální mimikou a afektovanou dikcí" (© JASON_X), zatímco jeho syn se sadistickou rozkoší vychutnává vaše dilema a pak i bolest. Ale nedozvíte se vůbec nic o motivaci. Můžete si jen domýšlet něco o mrtvé mámě blonďatého zmrdečka. Její smrt v důsledku jeho volby, či snad otcovy volby (možná před očima syna), trauma jich obou... máte na výběr.  Ale pozor, ubíhá vám čas! Něco vám to připomíná? Ne, Saw jsem fakt nemyslel, WYR je úplně jiná psychologická liga. Ne tak krvavá, ale reálnější, víc pod kůži. Zvolíte raději vlastní bolest nebo ji způsobíte někomu jinému? Už víte, co jsem myslel? Je to o (ne)spravedlivém životě. Vybírat mezi zlým a ještě horším nechceme, bohužel často musíme. Zatímco filantrop Shepard Lambrick (Osud? Bůh?) na nás pobaveně shlíží (neboť on ví) a buransky hází na náš gauč skořápky z buráků. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Teda nemyslel jsem, že si z toho ucáknu, ale tohle bylo velmi slušný maso. Filmíky na podobný téma mám rád a tyhle vzájemný vyvražďovačky, pokud se ještě navrch nesnaží tvářit se příliš vážně, mám opravdu v oblibě. Nevidím to sice na nic extra úžasnýho, ale i tak jsem se velmi slušně zabavil. Každopádně budu li na tom jako hlavní hrdina filmu, tak radši důstojně pojdu, než abych nechal lidi aby se mezi sebou mastili jak ptáci a zabíjeli jenom abych přežil. Za to moje ubohá existence fakt nestojí.70% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama