Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Takhle zmrvený námět... 1)  Po snesitelném začátku (tak 20 minut) začal pan učitel uplatňovat svou božskou moc a film projevil svou hloupost v plném (troufám si říci, že vesmírném) rozsahu._____ 2) Monthy pythonovská tradice a jejich humor mě příliš neoslovují, možná proto jsem zůstal chladný i vůči tomuto produktu. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film, který se nesmí brát vážně. Pokud by se vážně brát začal, začne vyvstávat velké množství nelogičností a námitek typu: „Proč dělá tohle, proč raději neudělá tohle, já bych udělal tohle.“ Proto je lepší nad filmem příliš nepřemýšlet, nechat ho volně plynout a užívat množství komických situací a montypythonovských gagů. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo četl povídku "Muž, který uměl dělat zázraky" ihned zbystřil, že tady něco nehraje. Ano, vždyť to totálně tu povídku vykrádá. Jenomže tehdy tomu muži onu schopnost konat zázraky nepřidělili mimozemšťani, ale prostě je najednou měl. Dokonce taky běžel do parku, celý hysterický, cože se to s ním jako děje. A když se k němu řítil strážník, poslal ho k čertu a milý strážník zmizel. Pak ho občas, když si vzpomněl, posílal furt do San Franciska, aby mu nemohl uškodit a taky, že mu bylo líto nechávat ho v pekle. Simon Pegg zde podobně nechá "sebeošukat" Terryho Jonese, který si to profičí kolem jako mlíkař nebo co. Jako, proč ne. Celý film humorně frčí na hrdinově neschopnosti mít schopnosti. Načež i poukáže na zneužití takové moci. To je ostatně předmětem té původní povídky staré přes sto let. Přeze všechno mě to velmi bavilo a chvílemi jsem se smál, div jsem si nevytlačil tlusté střevo ven. A Simon Pegg byl letos velmi pohodový a přesvědčivý, bez křečí, jak ho mám zafiksovanýho z jiných filmů (např. Star Trek apod.) Doporučuju. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film dost vyzera ako remake Bruce Almighty. Ale kedze je to britská produkcia, tak je to ciernohumornejsie a nekompromisnejsie. Proste to nie je podane tak rodinne. Podla mna mali ist tvorcovia este viac na doraz a natocit absolutne nekompromisne. A ze to robili vlastne Monty Pythoni na tom prilis nevidno. Skoda, ze to nereziroval Edgar Wright, ktory by svojim stylom dodal filmu poriadne grady, ktore filmu chybaju. Dokonca aj romanticka linia mi prisla dost nevyrazna, takze nakoniec najviac funguju sceny so psom s hlasom Robina Williamsa v jeho uz fakt poslednej filmovej ulohe. Tieto sceny su neskutocne vtipne a Williams si v nich film ukradol pre seba. Skoda, ze nemal väcsi priestor. Je to vtipnejsie ako obidva diely infantilneho Teda dokopy. Bohuzial vela priestoru tam nema, takze vysledok je priemerny film na jedno pozretie. 5/10. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Neklesejte na mysli, tohle je třeskutě vtipná a velice zábavná komedie. Opravdu upřímně jsem se dlouho smál, skvěle se bavil a užíval si každý gag, který Jones se Scottem přichystali. A když jsem zjistil, jakou roli má Robin Williams... už se to nedalo vydržet. Doufám, že Terry Jones s točením ještě nepřestal, protože v záplavě nudných komedií je tato jednohubka skvělým zpestřením. 75 % a palce hore! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)
  • Úvodnú pieseň "Absolutely Anything and Anything At All" naspieval bubeník skupiny Queen Roger Taylor. (megajalec)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama