Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Další řada mini seriálu který navazuje na This Is England '86
Příběh Shauna a jeho party pokračuje a končí. Život není už co býval, Shaun tápe v bludišti lásky, Lol prochází krizí a trpí depresemi, také se jí narodila dcera Lisa a otcem je Milky. Woody se odcizil partě a žije jiný život. Celá parta je nesvá z dané situace a smutní po starých časech. (Ble.Ble)

(více)

Recenze (16)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty seriály, které mají desítky epizod a stejně se nikam neposouvají? Tak This is England s nimi nemá nic společného. Mezi sériemi život poskočil o dva roky dopředu a změn se stalo tolik, že postavy skoro nepoznáváte. Teď kecám, postavy poznáte, o tom není pochyb, ale opravdu se od posledně hodně změnily. Parta tentokrát trochu ustupuje do pozadí a hlavní emoce ze sebe dostávají Joseph Gilgun a Vicky McClure coby Woody a Lol a jízda plná emocí to je, to mi věřte. Už se těším na to, co přinese rok 90. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajúca séria 88 v ktorej Lol trápi osud Comba a výčitky svedomia s tým spojené, Shauna trápia vzťahy s jeho priteľkami Smell a Day a Woody sa nedokáže prispôsobiť novému životu. Nad tým celým sa v krátkej ukážke ukáže najväčší problém Anglicka roku 1988, senzačné víťazstvo FC Wimbledon nad FC Liverpool vo finále FA Cupu a pár ďalších tém, ktoré rezonovali v spoločnosti na konci deväťdesiatych rokov. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Rok '88. Dva roky staré události obrátily životy některých hrdinů vzhůru nohama. Shawn i celá jeho parta definitivně ustupují do pozadí a přenechávají nejvíce místa pro dvojici Woody - Lol. Zčásti je to škoda protože právě s nimi se částečně vytrácí ta příjemná pohoda minulých dílů, ale změněné životy nových hlavních postav jsou za ni skvělou náhradou. Nakonec bych ještě dodal, že čím menší roli má Combo, o to je jeho postava silnější, působivější a lidštější. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Z teenagerů se stali starající se dospělí, vtipná stránka úplně zmizela a všechno se zaměřuje na psychiku postav. Hned první překvapení příjde na začátku, kdy se dozvíte dost závažnou novinku. Woody už se nestýká s partou a Lol má deprese, celé to je dost vážné a depresivní, všechno to vyvrcholí v posledním díle, kterej je dost emotivní. Musím říct, že se mi víc líbila 86, ale tohle je taky úžasný, tuhle partičku jsem si strašně oblíbil a Woody je prostě úžasná postava. Shaun hraje pořád stejně dobře a Kelly je dokonalá, já jsem spokojenej, škoda prvních dvou dílů, které jsou sice skvělé, ale je tam pár nudnějších míst, poslední díl je 5*, je to skvěle zakončený, už se těším na This is England 90, snad vyjde co nejdřív. ()

misbos 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to už jenom takovej dovětek k předchozím peripetiím týhle party - ale hustej, roky přibejvaj a mateřství nejde s kamarádstvím dohromady ani omylem. Vrchol je určitě berserk moment Rosamund Hanson a potom Gilgunův výstup na noční ulici, to se jen tak nevidí. Graham se tady zase jen mihne, ale společně s McClure toho za tu chvilku vodehrajou víc, než leckterej holivůdskej mahr za celej život. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama