Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek se opírá o známou reality show ´Survivor´, nebo-li ´Kdo přežije´, takže kdo tuto soutěž zná, bude jistojistě předem vědět, jak tento filmový počin vypadá. Atmosféra je zcela stejná. Jednu z rolí si vzal i Jean-Claude Van Damme a jak jinak, roli bývalého mariňáka, který to má všechno na povel. S postavou si poradil dobře a zahrál ji s veškerou grácií pro svou naivitu a v jistém smyslu i určitou zvrácenost. Takže tu jde dějově o naučení se přežít v divoké přírodě a byť se to celé vzývá v bláznivou komedii, není tomu tak. O komedii se sice jedná, ale vyznačuje se aspektem odlehčené zábavy. Vlastně něco, jako rodinná komedie. Jen tu chybí ještě děti. Snímek k víkendovému odpočinku naprosto se hodící. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Komedie ani tak ne, spíš je to parodie na Pána much. A parodie mě celkově baví. Z filmu je dobré si odnést, že Tigr nikdy neútočí tiřkrát, a pokud chcete udělat suprovej teambuldingovej večírek tak to chce kafe s pořádnou dávkou Durmanu. Navíc tu je jako třešnička na dortu Jean-Claude - takže spokojené 3 hvězdy. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

JVCD ve své první čistě komediální roli jako vedoucí teambuildingu na pustém ostrově pro partu zaměstnanců jedné firmy. Zápletka je jakousi variace na Pána much a jako komedie to má první dobrý vtip až po dvaceti minutách a celkově to není úplná řachanda, kterou navíc sráží přisprostlý a fekální humor, ale jinak to zaujme, když se člověk dostane do poloviny. ()

bezslipov007 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe mam naozaj radosť z mojich obľúbených hercov z detských čias a to Silvestra a Jean - Clauda. Ale naspäť ku komédii. V prvom rade je to veľmi bizarný kúsok, ktorý dosť vykráda Goldingovho Boha múch, s tým rozdielom, že namiesto detí sú na ostrove dospelí. Párkrát som sa zasmial, ale nepovažujem tento kúsok za nejakú dobrú komédiu, humor sa mi zdal miestami dosť prízemný, beriem to skôr za akýsi úlet. Čo sa týka Jean - Clauda, ktorý paroduje tak trochu aj seba, nebyť jeho, tak si tento film asi ani nepozriem a bez neho by ten film mal o dve hviezdičky menej. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, jak tenhle film hodnotit. Mám radost, že JCVD si taky konečně střihnul trošku jinačí roli, než obvykle točí. S jinými herci a s jiným režisérem a to je fakt moc příjemná změna. A zase si nemyslím, že by tam byl tak málo, jak tady zdejší lidi tvrdí. Druhá věc ale je, že tenhle film je jedna velká kravina. Dobře, uznávám, že místy jsem se zasmál, ale celkově mně to přišlo víc jako kravina, než jako komedie. Pořád přemýšlím jestli dát dvě nebo tři hvězdičky. Megan Boone totiž byla dost sexy. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama