Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak úplně nechápu, kdo tohle vymyslel, kdo to napsal, kdo se to po přečtení rozhodl točit.. atd.. S přítelem jsme to označili za další naprosto tupý film. Kdyby v tom nehrál můj oblíbenec Adam Brody, šla bych s hodnocením ještě níž. Neříkám, občas jsme se i zasmáli, ale znova si to prostě nepustím, ani kdyby mě mučili! :D ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Opat tu mame celu rodinu Van Dammovcov na cele s Majstrom, ktory ked je na obrazovke dominuje a dava z filmu pocit, ze snad by to tak zle nemuselo byt. Problem je,ze jeho postava ma priestor asi tak na 15 minutach a ten zvysok stoji za jedno velke natocene nie pivo. Nechapem na co taketo filmy vobec vznikaju...1,5/5* ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy, víc bohužel ani hovno!!! Dvakrát jsem se opravdu nefalšovaně zasmál a to poprvé, když JC začal za skupinkou lidí svého zájezdu odpalovat výbušniny a podruhé, když se sám velký Van Damme dostal do křížku s tygříkem. Ale to je dost málo! Opravdu jsem měl zůstat jen u traileru, pač ten by ode mě měl silnější známku! Tohle byl od Roba Meltzera směšný zkažený vtip! Jenže dost smutný vtip! Smutný hlavně pro fanoušky JCVD, kteří asi stejně jako já, už nechcou Jean-Clauda v podobné pičovině nikdy vidět! 35% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ako toto je ťažká chobotina. A chvíľu som mal chuť to vypnúť. Ale nástup JCVD, to zdvihne trochu hore. A veci čo sa začnú diať na ostrove sú šialené a občas aj vtipné. Z postáv ma okrem Storma zaujal Phill a Troy. Hlavný hrdina sráč. Ale zas tá šťavnatá pipka lahodila oku v každom zábere. Hlúpe? Áno. Lacné? Áno. Nudné? Nie. 60%. Aj ja chcem svoj kult na ostrove. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Původně jsem na to nechtěl koukat. Pustil jsem si to jako film u kterýho usnu jako takovou zvukovou kulisu. Jenže tohle bylo tak špatný, že se u toho ani usnout nedalo. Jean-Claude Van Damme vypadá jako starý vytahaný vemeno a jeho hereckej projev je ještě topornější než kdykoliv předtím. Nejvtipnější postavou je tady Brenda. Najde se tu i pár vydařených hlášek ale jako celek je to hroznej průjem, kterej je těsně nad hranicí odpadu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama