Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pařížský polda Simon Weiss každou noc hlídkuje na nejrušnějších místech ve městě. Při výkonu své funkce je klidný, pohodlně zapadl do každonoční rutiny a ví přesně, co se od něj žádá. Jenže jedné noci se vše změní. Ocitne se v palebné linii mezi svými nadřízenými z řad policie a pařížskými kriminálníky. Pokud chce přežít svou nejhorší noční můru, bude se muset postavit obchodníkům, gangsterům ... i svým kolegům. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (16)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE NEBEZPEČNÝ KOMISAŘI WEISSI.“ … ,,NEBEZPEČNÝ NEJSEM JÁ, ALE MOJE ŘEMESLO“...... /// Komisař Weiss nám (s inspekcí za prdelí) představuje noční Paříž. Nejde ani tak o její krásy … - když exkurze po bordelech může leckoho potěšit víc než rozsvícená Ajfelofka. Potkává lidi kterým nerozumím a dělá věci, který - když vydržím to pomalý tempo, pochopím. Prohnilý proti prohnilejm. Jenže bez nějakej vykecávaček, přestřelek a efektního čehokoliv. Jen návštěvy. Vobčas promluví s ničemou (páč pro ně jsou slova důležitý), vobčas s kolegyní, a mě tenhle polda, co má styl a věci řeší tak nějak rozumně baví. Co na tom, že zřejmě zašel příliš daleko… Fajn příběh, kterýmu ta poklidná atmosféra sluší. Stylová francouzská policejní filmařina. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč, když už mám dělat poldu v Paříži, tak jsem radši na ty starší. 2.) Jmenuju se Santos Trinidad a hledám … 3.) Thx za titule ,,mark82“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

swater137 

všechny recenze uživatele

Lidi nenechte se zviklat dvě hvězdy je max a to je dávám za to, že je to jiné ))). Je to pomalé o ničem bez nápadu. resp. o poldovi co bere úplatky, jedná s gaunerama a nestřílí, o inspekci která ho nakonec pustí protože je to přece cool chlápek. Hodně přemejšlí nikoho netluče kouří vždy jen 4 šluky a pak cígo zahodí, jo kouří light a smrti se stejně nebojí)). frantíci prostě neuměj a Nikita byla poslední slušnej film ()

Reklama

smith22 

všechny recenze uživatele

Když jsem po 15 min. odhadnul, že se celý film odehraje v tomto duchu, vzbuzovalo to ve mně dojmy nudy a žádného dalšího očekávání.To by ovšem nesměl být v hlavní roli neskutečně charismatický Roschdy Zem.Film je takovým náhledem do nočního Pařížského podsvětí a neustáleho boje Pařížských kriminalistů, snaha udržet určitou rovnováhu i za cenu úplatnosti.A místo nějaké pomoci, dostanou tito policisté častokrát za odměnu nějaké ty pijavice z vnitřního oddělení. Tento film je jen dalším důkazem a snahou poukázat na tyto dlouhodobé problémy Pařížské metropole – hodně podobné filmy jsem totiž viděl minimálně dva. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

film zachycuje policistu během jedné noci, dost dlouho takovým polodokumentárním stylem. Musím říct, že zhruba v polovině jsem zvažoval, že to vypnu, protože to byla pořádná nuda bez příběhu. Pak se to přece jenom rozjelo a hlavně kvůli závěru dávám 3 hvězdy, ale s odřenáma ušima, žádný zázrak to tedy nebyl ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jedna noc v Paríži s policajtom, ktorý veľmi dobre pozná nočný život a nebojí sa prekročiť hranice, kde sa už začína „zlý svet“. Škoda, že všetky jeho ambície sú negatívne a on je v podstate jedným z tých zlých chlapíkov, len v „uniforme“. Alebo je to len schválne? Jedno ale isté: R. Zem bol skvelý. PS: Prvé 2 vety od užívateľa „Fr“ („požičané“ z filmu) poukazujú na skutočnú pravdu. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama