Reklama

Reklama

Zlo

  • angličtina Evil
Trailer

Obsahy(1)

Ak ste v ZLOm čase, na ZLOm mieste, stačí ZLOmok sekundy a dostane vás…  Videá o paranormálnych javoch sa partii chalanov vymknú spod kontroly, keď prijmú ponuku neznámeho muža, nakrúcať v jeho dome. Udalosti naberú rýchly spád a dom začína odkrývať stále hrôzostrašnejšie tajomstvá. Všetko, čo sa v dome deje im najprv pripadá ako zlý vtip, ale veľmi rýchlo pochopia, že zlo existuje a je stále bližšie a silnejšie. Pohltení reportážou a vlastným strachom začínajú svoj boj o život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Příjemná a překvapivě fungující subžánrovka ze slovenska, s nápaditě napsanými postavami a svižným dějem plným odkazů na klasiky bububu filmů... Mouchy to má-hlavně prostory baráku nejsou tak rozlehlé a tak se pořád běhá nahoru a dolů a nahoru a dolů-ale, i přes slabší rozpočet, to(i po efektové stránce) strčí do kapsy nejedny Grave Encounters.. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

S překvapením musím konstatovat, že tohle Zlo je rozhodně menší zlo, než všechny sequely PA dohromady. Ba co víc, jako horor funguje naprosto čistě. Není to však ani tak moderní formou (která hororům dokáže pomoct stejně lehce, jako jim zlomit vaz), jako tou starou barabiznou. Právě její zatuchlý interiér obstará divákům několik krušných chvil (pivnice určitě vede), a to se po nich zrovna nemusí sápat nějaká nakrknutá svině. A tam, kde selhává logika hrdinů (hlavně závěrečný návrat pro kameru), to naštěstí kompenzuje ostrá mluva a trochu živější krabice Zlatých esíček... Taky máte radši ty skořicový? ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až na silno nesympatických hercov, kde mladá trojica je mimoriadne amatérska a filmu tak vládne mastnovlas Peter Bartoš, je to dobrý ľakací horor, na slovenské pomery prekvapujúco dobrý. A to po prvých 15 minútach som to mal chuť vypnúť, pretože prefarbený blondín a dement vo vlnenej čiapke ma mimoriadne iritovali. Takže herecky to je odpad, ale kamerové triky ušli a navodili potrebnú atmosféru. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No vida. Naší milí susedia sa rozhodli, že vykradou Grave Encounters a natočí si vlastní FF. Proč ne ? Je lepší jeden slovenský horor a koukatelný, než 10 českých a odporných, ano třeba Poslední Výstřik nebo G.A.Y (T.M.A.) Kluci hrajou dobře a u filmu jsem se i párkrát zosmál, ale jinak průměrný film, který ničím nepřekvapí. Lekačky žádné a celkově z toho baráku mohli vytřískat víc. Nepřekvapí ani totálně zprzněný konec, který vám film totálně znechutí a tudíž srazíte jednu hvězdu tak jako já. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snažme sa zabudnúť na strašných, zhruba 15-20 min na začiatku. Pôsobí to ako vtip a môže to odradiť väčšinu divákov. Potom by ale prišli o hodinu skvelého strašenia, v ktoré som pôvodne neveril ani ja. Slovenský horor? Nieje možné! Ale zdá sa, že je a ja som opäť raz rád, že sa mýlim. Aj keď aj tu sa nájdu tradičné nelogičnosti spojené s týmto žánrom. Odpúšťam, pretože miera hororovej kvality snímku to vysoko vyvažuje. A odpúšťam až príliš ´´prirodzené´´ herecké výkony a rovnako uhladené ( trápne ) dialógy v úvode filmu. Pekný slovenský krôčik do vôd strašidelného žánru. Dúfam len, že nebude posledný, resp. posledný kvalitný. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Při rozpočtu pouhých 100 000 eur vznikal snímek během 11 prosinových dnů roku 2011. (Sufferer)
  • Jedná se o první slovenský horor určený do kinodistribuce. (Sufferer)

Reklama

Reklama