Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 1

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Námět z peří starej jako sám život, kupodivu se to celou dobu tváří celkem seriózně a nesklouzne to k absurdnosti. Těch pár časovejch skoků spíš škodí neboť pomalu budovanou první hodinku sráží a ty dvě mladý krávy na konci tam byly zbytečně. Ale je fajn že to skončilo tak jak to skončilo. Chtělo by to aby se film ptal na trochu větší otázky, neboť ta kontroverznost nebyla využitá tak jak mohla. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Co jsme to udělaly? Překročily jsme hranici." ...Ženská zralost se nechává svádět mládím. Vše co je něčím jiné a kritizované se mě naopak líbí a přitahuje, takže já mám pro tyhle dvě přitažlivé maminy pochopení. A proč taky ne? Klidně tu budu za ujetou, ale mě to líbilo. Nejvíc jsem si vychutnala jiskření mezi Robin a Xavierem, jen škoda, že se tu tak šetřilo s emocema a napětím. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten námět je zajímavý, co si budeme povídat. Dvě ženy, dlouholeté kamarády, které žijí v sousedních domech, se navzájem zamilují do svých synů. Tohle není tradiční téma. O to víc vás bude zajímat, jak to vlastně celé dopadne, jak budou události eskalovat. Film využívá celkem zajímavé přechody v čase, kdy celkem snadno uběhne poměrně dlouhé období, které není nijak ohraničeno. Většinou se ale ztrácet nebudete. Co si budeme povídat, filmu chybí nějaké ty vrcholy, místa, která by vás skutečně odrovnala, ale přesto má příběh své vlastní pojetí a dobré tempo. Zajímavý námět, ale přesto se dostavila určitá rozpačitost z výsledku. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Čakal som že Austrália je predsa len trocha viac puritánska ako Európa. Ale čo už, príbeh trocha mytologický Oidipovský, kedy si matky kamošky vymenia synov . Trocha nepravdepodobné nevierohodné, a tak sa mi na filme páčilo len to pekné pobrežie, more, pláž, dve blonďaté herečky (diváčky si prídu určite na svoje pri pohľade na vymakané telá dvoch chalanov surfistov) . ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Robin a Naomi v jejich (zííív) slabší filmové chvilce, která potvrzuje smutné pravidlo, že i ti nejlepší herci občas naletí na ryze podprůměrný scénář. Tentokráte v podobě australské telenovely v celovečerním martyriu, jehož dvě úmorné hodiny dodávájí slovnímu spojení "uměle vykonstruované drama" doposud netušený rozměr. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)
  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)

Reklama

Reklama