Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 2

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Co jsme to udělaly? Překročily jsme hranici." ...Ženská zralost se nechává svádět mládím. Vše co je něčím jiné a kritizované se mě naopak líbí a přitahuje, takže já mám pro tyhle dvě přitažlivé maminy pochopení. A proč taky ne? Klidně tu budu za ujetou, ale mě to líbilo. Nejvíc jsem si vychutnala jiskření mezi Robin a Xavierem, jen škoda, že se tu tak šetřilo s emocema a napětím. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Proč dávat filmu, který má tak pomalé tempo a banální příběh pět hvězdiček? Za Robin Wright a Naomi Watts. Tady to nejsou krásné mladé blondýnky z předních stran magazínů, ale stárnoucí odkvétající ženy, které ještě naposledy dostaly možnost něco vášnivě prožít. A jdou do toho i přesto, že je to nevhodné, drobínek komické a trochu bizarní. Té zápletce se dá v podstatě zvysoka vysmát, ale ty dvě ženské to hrají tak skvěle, že mě to prostě dostalo. 85% ()

Reklama

Stanley 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, pro mě nejzajímavější, co mi tento film přinesl, bylo vyslechnout si názory mých drahých kolegyň v práci, kterým jsem film dodal. Jedna sympatizovala s těmi mladými fešáky i s jejich matkami, druhá považovala film za blbost, protože tohle se přece "nemůže vůbec stát". No a co já? Za mě to vyřkl francouzský název filmu: Perfect Mothers :) ()

obivan568 

všechny recenze uživatele

Ach, kde jen začít... Ten název je krapet zavádějící. Člověk by si myslel, že je myšlen ironicky, neboť "perfkektní mámy" nenechají svého syna chodit za svojí nejlepší kamáradkou, která je nejen vdaná, ale už není z nejmladších... Nebo by to tak aspoň nemělo být. Na stranu druhou si člověk ale řekne jo, mají své syny rádi a chtějí jim dopřát to nejlepší, neboť dívka, za kterou jejich synové chodí, je jejich nejlepší kamarádka. + Proč jsem měl pocit, že prostředí, ve kterém se film odehrává nepůsobí jako Austrálie, nýbrž jako pláž u Pilské nádrže? A nejsou v Austrálii náhodou žraloci? + Nezajímavý scénář a (hlavně) ze začátku debilně se chovající postavy (u Naomi mě to sralo dvakrát tolik) zpracován průměrnou režisérkou bez jediného nápadu. + Krom Naomi a Robin nesympatičtí herci. + Nudná, bezcharakterní hudba. / Tak snad je to vše co mě vadilo a teď k tomu lepšímu... Bezpochyně Naomi :-) I když mě ta holka na začátku pěkně štvala až jsem měl chuť vyrvat si zub, v průběhu filmu mě, jak už to má ve zvyku, přitáhla ke svojí postavě a byla nejlepší na place.... Aááá to jest vše. Já prostě tyhle rodinný dramata nezvládám a nebýt Naomi a šťavnatejch "šukacích" :-) scén (tam to Fontaine šlo), Perfektní mámy by zapadly do odpadu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten námět je zajímavý, co si budeme povídat. Dvě ženy, dlouholeté kamarády, které žijí v sousedních domech, se navzájem zamilují do svých synů. Tohle není tradiční téma. O to víc vás bude zajímat, jak to vlastně celé dopadne, jak budou události eskalovat. Film využívá celkem zajímavé přechody v čase, kdy celkem snadno uběhne poměrně dlouhé období, které není nijak ohraničeno. Většinou se ale ztrácet nebudete. Co si budeme povídat, filmu chybí nějaké ty vrcholy, místa, která by vás skutečně odrovnala, ale přesto má příběh své vlastní pojetí a dobré tempo. Zajímavý námět, ale přesto se dostavila určitá rozpačitost z výsledku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)
  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama