Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tenhle film stojí a padá na Lundgrenovi. Jakmile je na scéně, pak je to tradiční Dolfík se vším všudy - drsné hlášky, kosení zombie (ehm nemocných) nepřátel a jeho klasické obličejové kreace. Vrcholem nejsou ani snad roboti, kteří totálně vytáhnout film do zábavnosti, ale atletický výkon Lundgrena při běhu (ehm chůzi) před zombíky. Nejzábavnější čistokrevné dvd béčko tohoto roku! :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jak jinak začít, než citátem. A to celkem pravdivým citátem. CITÁT - Tohle byla ztráta času........ Je to šíleně natočený. Lungren už sotva chodí, natož běhání. V některých běhacích záběrech to vypadá na dubléra. Reálná kamera tu komedii ještě vylepšuje. Po půl hodině hloupých dialogů mě to přestávalo bavit. Pak přijdou roboti a to už jsem šel do kolen. CITÁT - Musíme být neviditelný........ Celkem zklamání. Táhne se to jako nakažená krev, nic se tam pořádně neděje, příšerná hudba a logiku tu moc nehledejte. CITÁT - Co budeme dělat?....... No nekupte to za 49 korun. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Takže zombící dobrý, prostě klasika nějakej ten virus a bum máme tu epidemii a světový kolaps. Ale tady major Lundgren si ještě ktomu osvojí 5 nasranej super zabijáckejch robotů a svůj úkol zvládne no neni to nádhera? Lundgren je jedinej kdo tam něco hrál Nejlepší herec filmu, ten zbytek byl fakt děsnej! Je to hodně nižší Béčko ale jestli se chcete pobavit proč ne. Je to tak blbý, až je to docela koukatelný a těch 85 minutek Vám uteče vcelku rychle. Co si budem povídat Lundgren nikdy nebral žádný super filmy ale tohle ikdyž je blbost má svoje kouzlo 45% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný post-apo-zombie filmek s Dolphíkem vedoucím tuto šílenost k parádní podívané. Jasný, příběh je prostej bez většího překvapení a s předvídatelným koncem a efekty jsou levný až to bolí. To ale ničemu nevadí. Začátek filmu je hodně povedenej a Dolph v něm válí. Poté je to klasický utíkání před zombies a chránění přeživších, i když se to trošku zkomplikuje. Objeví se zde i pomoc, kterou by v tomto filmu asi nikdo nečekal. Všechno je to namícháno tak, že to funguje a je to zábavný. Mě filmek pěkně utekl a bavil jsem se u něj takže dávám 80% :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to najhoršie, ale čakal som trošku viac. Príbeh filmu nie je zlý a ako béčko funguje fajn. Akcie tiež nie sú najhoršie a je ich dosť, len škoda, že neprinesú okrem strieľania a nožíkov nič viac. Lundgren je frajer tak ako vždy aj keď pred zombíkmi behať nevie. Po hereckej stránke je to bieda, rovnako ako dialógy a jediný kto sa tu snaží je celkom sympatická Melanie Zanetti. Efekty trochu slabšie, ale zombíci vyzerajú fajn. Pokial máte radi Lundgrena mrknite na to. 50% - 2* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu sa objaví až v 15. minúte. (Johnny.ARN)
  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)
  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama