Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mne tento film velmi příjemně překvapil, tento film byl vtipný, místy nekonečný, ale i poučný, říká nám, že jedině pravé přátelství a důvěra, tím myslím pravou důvěru, nám může pomoci v důležité životní situaci, tak jako u nich, oni chtěli jít pryč, ale museli si říct opravdu všechno, ne před sebou něco skrývat, to pak k ničemu nepovede. Děj byl úplně nečekaný, nikdo nemohl vědět, že když složí maturitu, příběh neskončí, tady nešlo předvídat, co se stane a právě to se mi líbilo. Většinou se na film dívám jen když mne zaujme obsah, ale popravdě tady jsem si myslela, že se ani nedodívám do konce, jednoduše, ten děj byl fantastický, ani proti konci bych neměla žádné výtky. Nebo ten předseda, ten projev, tak to nemělo chybu. Nemůžu jinak než dát takový výsledek, jaký dávám, zase to byl jiný film než je obvyklé, ani ne tak romantický, jako komedie, ale ráda jsem se na něj podívala, příjemně jsem vyplnila čas po zkoušce a myslím si, že člověka uklidní, když je nervozní, jak zkouška dopadne, proto vřele doporučuji těm, kteří mají rádi komedie, nepohrdnou komedií ze školního prostředí, kdy si všichni myslí, že jejich učitel je blázen, kterého už vyhodili z x škol a rádi si odpočinou nebo se jen chtějí uvolnit a na chvíli zapomenout na starosti všedního dne. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

má to pár logických mušek, třeba skákající popelnice za hranicí školy. Ale jinak je to docela nápadité a vtipné. Učitel vidí duchy, nakonec si najde školu kde je může učit a dovést k závěrečné zkoušce. Přitom se zamiluje a tak. Ke konci trochu ztrácí dech, zábavu vysřídá spíš vysvětlování, ale i tak je to hezký... ()

Reklama

lestyna 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené komedie. Je to sice opravdu jen oddechovka,ale když nechcete hloubavě přemýšlet a opravdu se jen odreagovat, je to skvělá volba. Učitel, který už od dětství vidí duchy se dostane do školy, kde se to jimi jen hemží. Dostane do rukou partičku mrtvých studentů, kteří se tam jaksi zasekli a on se jim snaží pomoci dostat se pryč. Povedená hudba a dobře vybraní herci, jsou další plus. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Komedie? To sotva... Dobrodružný? Jedna škola, to je vše... Nic zajímavého.. A fantasy? Možná trochu... Dávám 3 hvězdičky za celkem originální nápad a dobrou první scénu v knihovně s učitelem angličtiny. Čekal jsem mnohem víc. Velice rád se bavím, když je na filmu nálepka komedie tak očekávám film k popukání. Jestli jsem se zasmál 2x je to dost.. Suma sumárum, 1 hvězdička nápad, 1 hvězdička prostředí školy + 1 hvězdička Aura Garrido = 3 hvězdičky a sloupněte nálepku komedie. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci oddychový film pre celú rodinu, vhodný na sobotne popoludnie, alebo len tak popri práci :) PLUS: nekomerčný film, plný vtipu, z filmu vyžarovala taká pozitívna energia a nálada, páčil sa mi " americko - neamerický" štýl, bez hlúpeho klišé - myslím tým to, že ak by toto natočili amíci, isto by to bolo naivné, nudnejsie a hlúpejšie, španieli proste vedia točiť filmy a sú v tom majstri. Kladne hodnotím kameru a ten filter, ktorý použili, atmosféra školy a celkové prostredie. Veľmi sympatickí herci a výborné herecké výkony. Dokonalá hudba. MINUS: chýbalo trochu akcie, nejaké rozuzlenie... Film si zaslúži krásne 4 *... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama