Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zamiloval. Seznamte se s Mary. Velmi talentovaná studentka toužící stát se chirurgem má lehké finanční problémy a jelikož je to tak trochu výstavní kus rozhodne se pro lehké přivydělání si ve strip clubu. Práci shodou náhod dostane nakonec úplně jinou a jí osobně i bližší. Prachů je najednou dost a vše je fajn. Až do oné noci kdy zjistí, že chirurgové nejsou tak úplně košer. A pak přijde nádherná pomsta. No nebudu říkat co všechno dacanovi provede ale byla krutopřísná. Zároveň projde lehkou duševní proměnou a stane se z ní kočka co má pestrej seznam pacientů kteří chtějí docela zajímavé operace. Tohle není horor v tom pravém slova smyslu. Film se drží docela zpátky co se týče brutality, ale to mi bylo fuk protože hlavní hrdinka je dokonale emočně chladná a vedlejší postavy taky nemaj chybu. Taková sbírka zajímavých individuí v čele s lidskou panenkou a bezkonkurenční Beatrise to se jen tak nevidí. A kolohnát se šéfem taky neměli chybu. Pokud máte rádi film se sexy emočně dočasně vypnutou dívkou která umí vytvořit super trupáčka jděte do toho. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Sestry Sosky si natáčení jistě užily a i podle jejich vzhledu určitě věděly o čem točí. Hnedka jak se na plátně objevily dvě hnuté sestry co chtějí vyměnit paže tak jsem měl tušení, že by to právě mohly být režisérky snímku a po vygooglování a titulkách jsem zjistil že tip byl správný. Samotný snímek byl velmi zajímavý jak scénářem tak uvěřitelnými a zajímavými postavami. Téma filmu se mi zdá šokující ale nadruhou stranu jsem se zase dozvěděl něco nového. Jediné mínus vidím v konci ale to je jenom maličkost. Potitulkové věnování Elimu Rothovi pobavilo. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tělní modifikace rules. Polovinu věcí jsem viděl na hell show ale aby si dvojčata(dívky), nechali přehodit ruce aby měli každá něco od té druhé do konce života už je moc :D Hlavní herečka sympatická ani ne narušená ale velice dobrá v tom co dělá. Film normálně vkusný, žádný krvavý prasečinky při kterých by se měl odvracet zrak. Příběh slušný s dobrou zápletkou :) u mě 80% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Tento podivný horor načrtne mnoho motívov - nadaná študentka vo finančnej tiesni, ktorou sú viac či menej posadnutí jej nadriadení (doktori, prevádzkar strip clubu); babička odkazujúca na maďarský pôvod hlavnej postavy ako jej jediná blízka osoba; mučenie z pomsty; mučenie samého seba ako životný štýl; mučenie ako profesia; nenápadný detektív s britským prízvukom... - no rozvinie ich len epizódne a pre mňa nepresvedčivo. Možno by som pridal tretiu hviezdu za Katharine Isabelle, ale odoberiem ju za anatomický nezmysel so zrúdnou blonckou, ktorá sa rozhodla dať sa prerobiť na asexuálnu bábiku tým, že si dá okrem iného zašit otvor, ktorým sa aj vyprázdňuje. Keby si dala kundu zašiť len čiastočne, stále sa jej bude dať penetrovať riť, ktorú si nemôže dať zašiť vôbec, že? ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

[DC, Sydney] Obdivuhodný pokrok, po semi-amatérskom "DHIAT", kde sa na to išlo zhurta a intuitívne, prichádza rozvážnejšia a s ohľadom na predošlý počin rafinovaná "AM" a klope na dvere profi ligy, bez srandy...aj s ňou. Nastali zmeny a "Twisted Twins" oficiálne dospeli a komu sa to nepáči, ať si zajde na hřbitov, že jo. Začal by som od výborného obsadenia, ktorému vojvodí finančne švorc sexi študentka medicíny Mary (Katharine Isabelle) a jej dočasne spriaznená duša, zazobaný podivín-dobrák "Betty Boop" Beatrice (Tristan Risk). Okrem ich pôsobivých prednesov v ktorých vládne polaritný mix nonšalantne-extrovertných mimík, pozornosť upútava aj ich výživné pripútanie ku genderovej sebaistote a nešetrné zhodenie sociálnej obmedzenosti. Ruku k dielu takisto prikladá hlavný kameraman Brian Pearson spolu s maskérmi, kostymérmi, aranžérmi, ktorý spoločne odviedli kus poctivej roboty, plastiková maskara T.R. nepotrebuje obsiahlejší komentár, decentné nanášanie farebnej palety na objekty čoby predloženie druhého plánu (červená, zelená, čierna) zrenice rozšíri a tiesnivé poriešenie mizanscény je vo vzájomnej harmónií s dramaturgickou výstavbou, všetko zachytené v perspektívnej kompozícií. Kto by v tom chcel hľadať niečo kravaťácky odmerané prudko narazí…na naivitu a nepravdepodobnosť, kto sa zas rád rochní v neodôvodnene rozliatych kalužiach krvi či roztrhaných vnúrnostiach sa skôr unudí, než sa nad niečim zamyslí. "American (Bloody) Mary" je na viacero spôsobov vyložiteľný, výbojný a frajersky ukočírovaný body-horror ala odmocnina Cronenberga za mlada v ktorom niet núdze o fyzicko-psychické pnutie, nežoviálne, do čierna ladené hlody a všakovaké vibrácie. Niekomu sa môže zdať, že štylizácia prevyšuje razanciu a pointa je zbytočne mlžená, ale toto nie je snímok zameriavajúci sa na priame zhnusenie/strašenie či iba vážne allebo iba ľahkomyseľné postihnutie látky, ide o film pohrávajúci…sa s očakávaním, náladami, katarziou. A možno Vás pri sledovaní prepadne podobná otázka: "ako sa vlastne staviame, resp. (ne)akceptujeme prahové, lifestylové alternatívy? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)
  • Prostetický make-up Tristan Risk trval nanést dvě hodiny. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama