Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Empire State mě nebavil ze dvou důvodů. Samotný scénář nemusel být původně teda sice vůbec špatný, ale pan režisér je břídil, který prostě svému řemeslu nerozumí a na filmování by se měl jednoduše vyprdnout. Nedokázal tu totiž z dané látky vytěžit ale vážně vůbec nic, filmu nedokázal vtisknout styl, atmosféru, napětí, spád, a přitom se mu to zde vše prakticky samo nabízelo. Prostě tu neodvedl ani alespoň ten rutinérský výkon a z Empire State udělal zkrátka jen nudnou, nevýraznou podívanou, bez snad jediného světlejšího okamžiku. A druhým důvodem, který film potopil, je Liam Hemsworth, který je tu opět zcela mimo a mě definitivně přesvědčil o tom, že by měl Chrisovi poděkovat za tlačenku u hollywoodských producentů, ale raději by si měl sbalit fidlátka, dál se neztrapňovat a rychle odskákat za klokany zpět do své rodné vlasti. Strašně nesympatický, nevýrazný a mdlý výkon i kluk samotnej. A když už jsem pak u toho obsazení, účast Dwayna Johnsona si tu také nedokážu příliš vysvětlit, je prakticky na vrcholu slávy a vlítne kvůli pár minutám do tohodle, fakt nechápu. A zmínit musím ještě Emmu Roberts, na kterou jsem se také těšil, ovšem i její dvouminutová účast mě fakt převezla. Empire State zkrátka určitě nestojí za shlédnutí, není totiž kvůli čemu, je to špatně natočený film s katastrofálním ústředním hrdinou, film nemá tempo, nemá nápad, nemá prostě nic. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Montiel nezklamal a po nevýrazném Život je boj a pekelně nudném Son Of No One přichází z dalším pochybným kočkopsem,který sice měl potenciál solidně zábavného béčka,žel bohu ten kamsi zmizel.Navíc postavit propagaci tohohle kousku na Rockovi a Emmě Roberts,kteří se ve filmu objeví dohromady možná 15 minut také není zrovna šťastné.Liam Hemsworth to celé sám utáhnout nedokáže...40% ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

V některém komentu jsem četl že je to pomalý film ve stylu 80tek, je to pravda, ale ne že by byl špatný, zápletka je výborná, jen je to zbytečně roztahané a co si budem povídat, většinu filmu se tam toho moc neděje. Taková Krimi s mírným nádechem gangsterky. Rock má vedlejší roli a objevuje se sporadicky, hned mě napadlo proč už nebyl v Expendables. I když mi tady přišel dost útlý ne taková hromada jak jsem zvyklej. 60% si zaslouží. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jistý Adam Mazer napsal k tomuhle pokladu scénář. Adam Mazer by už nikdy neměl dostat práci u filmu. Takhle šílenej scénář jsem už dlouho neviděl. Hemsworth je totální trotl, Johnson natvrdlej polda a ten kamarádíček dement. A protože ani Montiel na režijní židli není zrovna Spielberg, je Empire State nudnou neakční nekriminálkou, při který si budete raději číst rubriku vztahy na idnesu a divit kolik debilů tu je. Chtěl bych říct, že alespoň miláček Emma Roberts tu je k něčemu, ale má tak málo prostoru, že to nestojí za řeč. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Thrillery a krimi filmy dle skutečnejch událostí jsou většinou nuda, což platí i v tomhle případě, kdy je navíc vše zahaleno do béčkovýho hávu. Hodinu a půl "krátká" stopáž utiká dost pomalu, takže je ve výsledku až nepříjemně dlouhá. Jediný menší plus jde za Dwayna Johnsona, kterej ale hrál spíš vedlejší roli, nicméně musim uznat, že se tvůrcům úspěšně povedlo právě na něj nalákat spoustu diváků (včetně mě). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)
  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)

Reklama

Reklama