Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (173)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komédia v štýle skečov zo SNL, ktoré občas ponúknu tak absurdnú etudu, že je to vtipné, ale v celovečernej stopáži to proste nefunguje. Jared Hess tu zo svojho štýlu prepašoval maximálne tak pár divných rekvizít a nejaké tie vidlácke kostými a účesy, ale na svoj asi náhodný masterpiece Napoleon Dynamite sa mu nedarí nadviazať. Najviac ma rozosmiali paródie na akčné scény z niektorých blockbusterov. Hlavne miniverzia deštrukčnej naháňačky z Terminátora 3 je skvelá. Najväčším kladom filmu je pre mňa trochu prekvapivo zase Zach Galifianakis. Dokiaľ hral totálnych kokotov, tak som ho nemohol vystáť, ale akonáhle hrá naivného idiota, tak je roztomilý. Kristen Wiig je sexica a ostatný dementi zo SNL majú pár vtipných scén. Celkovo to je mierne nadpriemerná komédia. 6/10. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna milovníkem crazy komedií, ale "Zilionáři" mi vážně sedli.. Je to sexy, šťavnatá a hlavně dost přepálená komedie.. Akce je akční, všechno je barevné, pořád se tam něco děje, kostýmy jsou naprosto ulítlé - "Zilionáři" mají prostě šťávu.. Zach Galifianakis to rozjel na maximum a Kristen Wiig mu zdárně sekundovala.. Udělat z true story pošahanou komedii je senza nápad :-) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, která vychází ze skutečných událostí, které byly ve značném poměru jistojistě změněny, diváka zaskočí. V podstatě existují jen dva způsoby, jak ji spolehlivě ustát - buď ji po pár minutách vypnete, zapomenete na to, že existuje něco s názvem Zilionáři, nebo se naladíte na její šílenou komediální až splachovací vlnu. A vyřítí se na vás Zach Galifianakis v démonicky šílené vlasové kreaci, Owen Wilson coby výstavní podrazák, Kristen Wiig netradičně na blonďato a Jason Sudeikis jako libový nájemný zabiják. A je zaděláno na legrační hlášky a přehršel přepálených scén, které způsobí, že se jim zasmějete, i když máte blbou náladu. A to se nabízelo, že film o jedné z největších loupeží v amerických dějinách bude pojat jako typický heist movie, biografický thriller nebo akční napínák. I když má od každého trochu, je nutno jej brát jako crejzy komedošku, za kterou je zodpovědný režisér komediálních kousků Jared Hess. Jeho dosavadní režijní počiny se z velké části spoléhaly na herecké obsazení. A právě zde je to nejmarkantnější. A rozhodně z tohoto hlediska je to pozoruhodné dílo. Výhodou je, že divák hravě určí, co si tvůrci přimysleli, ti jej ostatně nijak nepřesvědčují o tom, že mnohé fiktivní scény vydávají za skutečnost. A jsem tomu rád, že se film netlačil mezi seriozní elitu. Určitě se nejedná o jediné dílo svého druhu, které bylo z reálného základu přetaveno do odvázané zábavy, nicméně si nevybavím hned tak žádné, které by jej trumflo v ležérní komediálnosti, která postupem času přidává na šílených obrátkách. Jedná se o jeden z nejbláznivějších filmů Jareda Hesse. Měl kliku, že do svého filmu nacpal skvělé herecké obsazení. Pokud tedy chcete vidět lupiče, jak si z "lupičských" filmů dělají bezbřehou prču s odmocninou na druhou, je tohle jasná volba. 9/10 ()

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Ne, opravdu jsem se nesmál, nebylo moc čemu. Zacha Galifianakise mám docela rád, ale tady už je z něj až moc velikej exot. Za celý film jsem si na tu kreaturu co hrál nezvykl. Ale co dodat, v tom filmu je to samá kreatura, z Kate McKinnon mě bylo doslova nablití úplně stejně jako v těch super nových Ghostsbusters a když se tam objevila další z krotitelek Leslie Jones, už jsem hledal důvod, proč to sledovat dál. Abych nezapomněl, ještě je tu třetí krotitelka Kristen Wiig, ale ta jediná v tom filmu působila trochu sympaticky, jinak je to tam s prominutím samej debil a kráva. No nic, prostě je to kravina plná trapného humoru a podivných lidí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem měl velký problém pokračovat po úvodní čtvrthodině ve sledování, jsou dvě hvězdičky slušným úspěchem. Za to, že jsem vytrval, může vlastně jen Kristen Wiig, pro kterou mám už dlouho slabost. Děj se později přece jen zmátořil, zafungovaly na mě konečně i některé humory, ale podruhé už se tomuto filmu obloukem vyhnu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • V jednom kratším záběru jste mohli zahlédnout známého miliardáře a hráče pokeru Dana Bilzeriana v roli federálního vyšetrovatele FBI. (Arnyfe)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína a tiež na karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama