Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (173)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedna z těch komedií,které jsou směšné primárně tím jak jsou pitomé.Navíc je to přesně jeden z těch filmů,kde jednání a činy postav nemůže pochopit nikdo s IQ vyšším než 40.Předobrazem je sice reálná událost,ale evidentně si z ní tvůrci vzaly jen ten fakt že se stala....nic víc by asi v reálu nebylo možné.Galfianakis se po pár relativně normálních rolích vrátil do pózy ve které ho známe s Pařeb a ta mě osobně nikdy moc neseděla...40% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna milovníkem crazy komedií, ale "Zilionáři" mi vážně sedli.. Je to sexy, šťavnatá a hlavně dost přepálená komedie.. Akce je akční, všechno je barevné, pořád se tam něco děje, kostýmy jsou naprosto ulítlé - "Zilionáři" mají prostě šťávu.. Zach Galifianakis to rozjel na maximum a Kristen Wiig mu zdárně sekundovala.. Udělat z true story pošahanou komedii je senza nápad :-) ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis je neskutečný démon! U jeho replik a výrazů jsem pokaždé brečel smíchy. Bohužel, tím však výčet pozitiv filmu Masterminds končí. Dále už je to totiž jen nudná a na první pohled prvoplánová záležitost, která vážně občas dost drhne. PS: Owen Wilson už je zde vážně jen smutnou parodií sebe sama. „You farted right into my butt hole. It's like a fart transplant.“ ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dneska musel bohužel opět kroutit hlavou, když jsem zjistil, že tomu zdejší kritici a znalci udělili pouhých 55%.. to mi hlava nebere, protože tu Zach opět skvěle zahrál losera a blázna a vtipných scén tu bylo opravdu dost.. námět sice neni zase tak originální a cool, ale mohlo to dopadnout i hůř.. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie. Zach jak utržený ze řetězu, tušení nemám co se bude dít za minutu, svižný, perfektní Sudeikis - takhle má vypadat bláznivý film. K tomu komediant-mim Owen Wilson skoro nemá prostor, tím pádem automaticky nic nekazí, takže super. Těch 54% - myslím si - není zrcadlem kvality, spíš diváka. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • V jednom kratším záběru jste mohli zahlédnout známého miliardáře a hráče pokeru Dana Bilzeriana v roli federálního vyšetrovatele FBI. (Arnyfe)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama