Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (173)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá vidlácká čůrákovina, která nezklame fandy komedií typu JOE DIRT, až podezřele hvězdně osazená (mihne se i Bilzerian) a samozřejmě s dobrým a skvěle načesaným Galifianakisem. Příběhově vytažený z prdele, nemá to nijaký pořádný památný momenty nebo tak, ale stejně taková fajn předsilvestrovská blbost co mě sem tam rozesmála. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak se tak koukám na filmy Jareda Hesse, tak mám až pocit, že v té své smůle prosadit se s nějakou komedií má vlastně obrovské štěstí, protože do každé krávoviny on nasadí nějakýho herce, kterej mu to prostě okamžitě vystřelí o stupeň výš. Tady to Zach Galifianakis zvládal naprosto precizně a díky němu vlastně můžu říct, že jsem si tenhle film opravdu užil. A to se to ze začátku tvářilo hodně nudně. Vlastně i přesto, že to v sobě mělo celou řadu rádoby vtipných momentů, které vlastně nebyly ani moc vtipné. Po chvíli se ale rozjela one man show a k tomu to přicmrndávání Kristen, Owena a Jasone bohatě stačilo. Mně určitě, protože všechny mám moc rád a tady prostě nebyl jejich úkol mě rozesmát. To byl úkol Zacha a ten to zvládl na jedničku s hvězdičkou. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Peníze charakter nekazí, jen jej obnaží, aneb The Hillbilly Heist. Velkolepé sólo pro Zacha cosi řeckého, jenž svým vzhledem (pokud zrovna není v přestrojení za blonďatou micinu) připomíná něco mezi Vladimírem Kratinou a členem trpasličí kohorty Thorina Pavézy. Kdo si jeho výstupy neuvědomělé demence dokáže užít, bude mít u této „not so true“ historky (i přes vaginální masti a projevy plynatosti) celkem dobrý pocit. Ostatní budou krutě trpět.. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tak môj primárny ťahač v podobe Kristen tu až toľko priestoru nemá, ale kupodivu záchrana prichádza v podobne Zacha konkrétne jeho schopnosti robiť si zo seba až tak neskutočnú prdel. Tomu chlapovi sa nedá uprieť, že sa neberie vážne a to mi bolo vždy sympatické. Mimózny Sudekis tiež potešil, ale inak je to celé celkom citeľne na objednávku. Nevadí... Raz za čas takýto výplach nebolí. Iba tej akcií by som sa povenoval viacej. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když vám v kinoplaylistu zbývají už jen Instalatér a Zilionáři, Sophiina volba najednou nabírá grády. Třetí hvězda je tak pro mě za to, že jsem se nakonec asi rozhodl správně. Od podobné americké vymejlárny žádám totiž jen tolik, aby mně u toho nebylo trapně. Jeden by nevěřil, jak náročné tohle přání většinou je, ale Zilionáři překvapili. Teď už jen zbývá čekat, jestli si Owen ještě někdy vzpomene na to, že kdysi býval herec... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • V jednom kratším záběru jste mohli zahlédnout známého miliardáře a hráče pokeru Dana Bilzeriana v roli federálního vyšetrovatele FBI. (Arnyfe)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama