Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Niels, Andreas a Thomas mají pocit, že na třídním srazu se nebudou mít čím chlubit. Niels si připadá starý a ošklivý, Andrease opustila žena s mladým psychoterapeutem a Thomas místo fotek domu, ženy a dětí může ukazovat jen fotku psa. Naplánují si tedy před třídním srazem pánskou jízdu, na které se chtějí trochu pobavit s mladými krásnými ženami a užít si zase jako za mlada, aby si před třídním srazem dodali trochu sebevědomí. Kdo nezaboduje, musí stáhnout kalhoty před domovem důchodců! Tak schválně, kdo z nich to bude? (Severská filmová zima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nepomyslel, že kecy o hemeroidech, o voholených koulích, pohledy na nahý pánský prdele, na koule smíchaný s drbáním koulí a honěním mě budou připadat zábavný, ale stalo se. Tahle trojka chlapů středního věku s pocitem, že jim tak trochu ujel vlak působí totiž absolutně přirozeně a žádný trapno se nekonalo. Hrozně se mě líbilo, že i když hlavní hrdinové prožívali naprosto absurdní situace jako třeba zaseklý koule v sauně, tak film jako celek měl v sobě obyčejný lidský život v jeho veselé i smutné podobě, tak jak ho známe všichni. No a ten závěr .....během závěrečných titulků jsem se cítil neskutečně příjemně, zkrátka musím přiznat, že jsem byl ve společnosti těch třech trhlíků šťastnej jak blecha. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Roztomilá a príjemná komédia na tému mužskej krízy stredného veku a o všetkom, čo toto náročné "vývojové" obdobie človeka so sebou prináša. Taká stretávka po 25 rokoch môže byť naozaj stresujúca záležitosť. Trochu mi tu ale chýbal ženský pohľad na vec. Niečo tu síce v tomto smere bolo, ale hrozne málo... Celkovo - čakal som viac humoru, no i tak som sa pri pár scénkach slušne pobavil, na lepší priemer to bohato stačí. 65/100 ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

svým tématem není tento film nijak zvlášť novátorský, ale seveřané nezklamali a pojali to na bláznivou komedii vcelku důstojně, což je v dnešní době docela poklad. Krize středního věku mě taky brzy čeká, tak budu na ni snad dobře připraven ;-). V rámci komediálního žánru si své 4 hvězdy rozhodně zaslouží a doporučuji jako pohodovou oddechovku. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková naprosto upřímná zpověď chlapa se vším všudy. Hemeroidy, voholený koule, nahý prdele ze všech úhlů, spermabanka, životní problémy, pády...a spíš už jenom pády a k tomu všemu pár životních mouder. Do toho naprosto skvělí herci, kterým nejde nefandit. Dánové tak natočili snad nejupřímnější komedii, co jsem od nich vůbec kdy viděl. A je znát, že si to vysloveně užívali, protože během sledování jsem si to užíval s nimi. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Tak jo, kvůli jednomu z nejoriginálnějších slavnostních proslovů stojí za to se na to podívat, ovšem jinak jsou to samý hemoroidy, koule a honění. Ale i přesto film překvapivě do nějakýho výraznýho nevkusu nesklouzává a jakkoli je tahle veselohra navíc takovou fontánou mindráků středního věku, poměrně příjemně to uteče. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Od kinopremiéry 13. októbra 2011 do 15. januára 2012 sa na film predalo 500 000 lístkov do kina len v Dánsku. Film tak prekonal oveľa lepšie recenzovanú drámu Dirch, ktorá zaujala ako najpredávanejší dánsky film roku 2011 s vyše 480 000 predanými lístkami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama