Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý učitel Kang In-ho nastupuje na nové místo do školy pro sluchově postižené děti. Brzy zjišťuje, že tu není něco v pořádku a postupně odhaluje, že děti jsou sexuálně zneužívány učiteli a dokonce i ředitelem školy. Ve spolupráci s aktivistkou za lidská práva Seo Yoo-jin se snaží v následném soudním procesu dosáhnout spravedlivého potrestání viníků. Není to ale vůbec snadné, jelikož korupce je všudypřítomná a policie ani státní zastupitelství nemají zájem, aby pravda vyšla najevo. Film byl natočen podle skutečné události. (lola3121)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Hodnotím filmařinu, a tak pro pár drobnejch výhrad (některý scény nesnesitelně dlouhý bez účelu, zejména se mi nelíbilo zpracování závěrečný nepovolený demonstrace, občas nefunkční dialog, což ale samozřejmě netuším, jestli to nebyla jen chyba překladu a titulků) to na pět úplně není, ale velmi slušný čtyři jo. No ale kdybych měl hodnotit to, co se odehrálo a jak byli pachatelé "potrestaní", musel bych dát odpad. Leč podle skutečný události a tak se toho nejspíš tvůrci drželi a jsou v tom nevinně.

Slovanka

Slovanka (hodnocení, recenze)

Velmi náročný film, pro mě některé scény, které byly velmi realisticky natočeny, děsivější než nejhorší horory, co jsme kdy viděla. O to méně snadné to sledování bylo, když spělo k tak neférovému konci. Umět vlézt skrze monitor do doby, kdy probíhal ten soudní proces, tak si pořídím dvě bouchačky a sprovodila bych ty hnusáky hned ze světa  >:(

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama