Reklama

Reklama

13. komnata - Série 6 (2010) (série)


13. komnata Nikol Kouklové (S06E36)

(epizoda)

Obsahy(1)

Byla velmi mladá, studovala hereckou konzervatoř, právě se dostala na DAMU. V tu chvíli přišla také nabídka na první velkou seriálovou roli. Všechno bylo ale nakonec jinak. Její svět, možná osud, ale i ji samotnou, změnil déšť, špatná viditelnost a autonehoda. Ta jí zdeformovala obličej a změnila život. Nikol Kouklová myslela, že už se své práci nebude moci věnovat dál. To ještě netušila, že ji čeká několik operací. Nastaly dlouhé měsíce čekání na výsledek. Přemýšlela o sobě a svém místě v životě. Bezstarostné mládí se změnilo ve strach z budoucnosti. Neuměla si představit, jak bude žít, až přejde fyzická bolest. Měla strach. Z nebezpečí, pohledu do zrcadla, ze svojí budoucnosti.
Umění lékařů však nakonec její tvář zachránilo. Dnes Nikol zase hraje, a stopy v její tváři jsou jen nepatrné. Dokonce i s vysněnou rolí v seriálu na ni počkali.
Všechny tyto prožitky jí však daly novou zkušenost - nechtít nic za každou cenu a počítat s tím, že v jedné vteřině může být všechno jinak! Učí se to přijmout, ale taky věří, že pozná, kdy musí bojovat a jednat podle toho, jak to cítí ona. Postavila se tak i proti problémům s psychikou a fyzickým následkům po autonehodě, která jí potkala na samém začátku herecké cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
apokar DVD
12.04.2019
konrad DVD
12.10.2016
roswelll DVD
12.09.2016

Reklama

Reklama