Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už ale byl solidní cílený výplach, nicméně už hodně mimo realitu a tak nějak tu chybí žánr Sci-Fi. Plusy snad jen že se po delší době někde objevila Jennifer Connelly, že výběr její filmové dcery na Lily Collins padl celkem dobře a že herci většinou dobře zahráli, ale to, co se tam dělo, bylo mimo. Fakt mimo. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tři romantické příběhy rozvedených táty a mámy a jejich dvou ratolestí v jednom, zajímavě napsané i zrežírované, velice sympaticky obsazené i zahrané, doprovázené většinou dobře vybranými skladbami, se spoustou citací, bohužel i trochou přesládlého kýče a mouder, kterých směrem ke konci přibývá a hlasem samotného Mistra pera Stephena Kinga jako třešničkou na dortu. Myslím, že kdyby mi takhle neočekávaně zavolal, choval bych se podobně jako Rusty. "Ty nejdůležitější věci se říkají nejhůř." ()

Reklama

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem nečekal. Film mě naprosto dostal, především díky Lily Collins, která mi tu zatím přišla nejvýraznější, než v jakémkoli jejím jiném filmu. Ale zdatně jí sekundují i ostatní, mladí talenti jako Logan Lerman, Nat Wollf a Liana Liberato, i ti zkušenější Greg Kinnear a Jennifer Connelly. Za mě naprostá spokojenost. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásně a citlivě zpracovaný film s dokonalým castingem, mistrovským scénářem a dialogy. Jennifer Connelly je krásná dáma a od dcerky Phila Collinse bych nečekala, že dokáže tak dobře hrát. A krom toho je nádherná. Liana Liberato se mi líbí čím dál víc, stejně jako Nat Wolff. A Greg Kinnear je prostě správný sympaťák a představitel obyčejných chlapíků. Skvěle napsány a zahrány rozdílné charaktery jednotlivých postav. Lilly Collins a Liana Liberato si mě získaly. Stuck in Love mě zasáhlo. Tolik pravdivých myšlenek, dojmů a názorů. Snímek si získá nejen milovníky literatury, slov a Stephena Kinga. Ten tu má mimochodem v závěru snímku výraznou roli "po telefonu." Zajímalo by mě, kolik mu za ten jeho telefonát zaplatili. Nedivila bych se, kdyby to vzal klidně zadarmo:) Stejně jak mu hlavní hrdina říkal, ani já nedokážu vypovědět, co pro mě jeho knihy znamenají... Ve filmu se také několikrát objeví jeho mistrovské dílo TO. Zavolat on mně, tak bych mu řekla: "Ano, Stephene, hned jedu, ihned vyrážím!" :D ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Stuck in Love klame tělem. Tváří se jako typický produkt amerického nezávislého filmu, nicméně příběh má jasně definované obrysy, narace je klasická a uzavřená bez náznaku roztříštěnosti, rozmělněnosti či vyprázdněnosti, pocit každodennosti není natolik intenzivní, herecké obsazení je nadprůměrné. To vše ale nutně neznamená negativum, snad jen v rámci diváckých očekávání je nutné se v průběhu filmu přeorientovat na trochu odlišný zážitek. [==] Vyprávění se zaměřuje výhradně na rodinu Borgensových (rozvedený otec hledá ztracenou chuť do života a doufá v návrat ex-manželky, ex-manželka, která uplně přesně neví, co chce, promiskuitní dcera odmítá vážný vztah a citlivý syn, který se poprvé zamiluje), vše ostatní notně zjednodušuje a používá zkratek a zobecnění. Dávkování vtipu, dramatických okamžiků a zvratů, životních pravd a mouder je přitom celkem rovnoměrně rozloženo a feel-good biják nejen pro nedělní odpoledne je na světě. Ten závěr je teda až moc cukrkandlový a hřejivý. Slabší 4*. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama