Reklama

Reklama

Ripper Street

(seriál)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2012–2016), 39 h 30 min (Minutáž: 58–130 min)

Tvůrci:

Richard Warlow

Hrají:

Matthew Macfadyen, Jerome Flynn, Adam Rothenberg, MyAnna Buring, David Wilmot, Charlene McKenna, David Dawson, Clive Russell, Amanda Hale, Gillian Saker (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(36)

Obsahy(1)

V tomto britském historickém seriálu s kriminální zápletkou nás tvůrci zavedou do tajuplného Londýna do viktoriánského období na konci 19. století na místo zvané Whitechapel, které se stalo známé řáděním fantoma přezdívaného Jack Rozparovač. Sledujeme zde policejní práci detektivního inspektora Edmunda Reida a jeho týmu, kteří se snaží chránit chudou populaci East Endu před vraždami a organizovaným zločinem, a to vše v zájmu vyššího dobra... (Trajektt)

(více)

Diskuze

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Běželo tohle někdy na nějaké naší TV? Zrovna jsem v průběhu sledování a to je prostě něco ….. úžasné! Neskutečné! I když teda jak to tady čtu tak do konce to asi nedokoukám … 

lukyna

lukyna (hodnocení, recenze)

To je teda vidět, že to točili Briti. Američani by to dotáhli k slzám a ukrutnému happyendu. Ovšem takový konec jsme si my, skalní fanoušci, nezasloužili !

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

Tak takhle depresivní konec už nějakou chvíli nepamatuju. Docela síla.

Katarine

Katarine (hodnocení, recenze)

TammiLargo

Naprosto přesné. Už jsem si v ten jeden moment, kdy se Edmund probudil, říkala: uf, určitě to byl jen sen. :-D A prd, ono to pak bylo ještě horší. :-/

na příspěvěk reagoval TammiLargo

Katarine

Katarine (hodnocení, recenze)

No, dokoukala jsem pátou sérii a byla... divná. Kromě toho, že to bez Benneta prostě není ono, tak to celé bylo utahané a nezajímavé až hrůza.

na příspěvěk reagoval TammiLargo

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

Tichošlápek

Ne a ne a ne. Nedokážu přejít to, že tam opravdu nebude, že opravdu zemřel. Ať už trailer vypadá sebe-líp, už to nebude ono. 

Uživatel MsUtahraptor smazal svůj příspěvek.

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

venalce

Máš pravdu, překoukla sem se. No, ale tak měli původně být jen dvě, tak aspoň něco. 

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

venalce

Ano, zrovna stahuju 4. sérii, nicméně jsem s hrůzou zjistila, že titulky jsou jen do druhého dílu. Ale při hledání jsem zjistila i dobrou zprávu a to, že Amazon se rozhodl natočit celkem 6 sérií, takže ještě dvě :) 

na příspěvěk reagoval venalce

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

Hexa

Už jsem se v tom zorientovala...4. série už je venku celá, ale má jen 6 dílů. I když započítám, že první díl měl dvě hodiny, pořád se cítím být o jednu hodinu seriálu ošizena...

na příspěvěk reagoval Hexa

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

venalce

Ze 4. série je už pár dílů venku. Jestli jsou všechny, to netuším. Nicméně tady na csfd už by se přidat mohly. Alespoň ty, co jsou venku. 

na příspěvěk reagoval venalce

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

Mám v tom trochu guláš. Seriál jsem začala sledovat nedávno a vše se tváří, že by právě teď měla běžet čtvrtá série. Pak už se informace rozcházejí. Někde se tváří, že byl seriál vypuštěn naráz a la Netflix, jinde, že běží klasicky 1 epizoda za týden. Jak to tedy je? Nehledě na to, že se žádná z těch nových epizod nedostala do našich luhů a hájů...

na příspěvěk reagoval Hexa

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

SPOILERS: No mě to s tou jeho dcerkou přišlo takové laciné, jak z nějaké telenovely. Susan jakoby od začátku věděla, že to je jeho dcera...Byť samozřejmě dlouhou část seriálu bylo jasné, že v budoucnu ještě dostane prostor Edmundovo rodinné utrpení.

Každopádně ten seriál někdy využívá takových provařenějších či vykonstruovaných postupů a nějakého toho "poctivého" klišé. Stejně tak to hrdinům někdy až moc lehce vše docvakne. A doktorových schopnostech nemluvě. Prostě show pro diváka. Tak to má být a já s tím nemám problém. Každý detektivní seriál nemůže být stylu Wire nebo třeba Killing.

erased

erased (hodnocení, recenze)

já vážně nevím :) ale hádám, že to s nimi nevypadá nijak valně, po premiéře prvních dvou dílů jsem vzdal i čekání na anglické titulky, protože je nikdo ne a ne vydat...

erased

erased (hodnocení, recenze)

Tak rozloučení s takovou grácií jsem vážně nečekal. Třetí série s přehledem překonala obě předchozí, tady snad nebylo jediné hluché místo...

na příspěvěk reagoval javaznenevim

erased

erased (hodnocení, recenze)

Teda, druhý díl naprostá špička, pro mě zatím jasný vrchol seriálu.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

helianto

Tak pokud to třetí sérií skončí, tak je to fuk. Ale pokud by jich mělo být ještě víc, tak mi to přijde dost mimo, to se pak nemuseli tolik namáhat se záchranou seriálu. Přece jen bez něj by to nebylo úplně ono.

Shushika

Shushika (hodnocení, recenze)

novoten

"chybět přímo fyzicky" - přesně to jsem si říkal, když to skončilo a já se dozvěděl, že to jde do kytek. Třetí série je vítězstvím aktivizmu:) Doufám, že jsme si nevydupali nejslabší sezónu:)

na příspěvěk reagoval KevSpa, novoten

Dymatize

Dymatize (hodnocení, recenze)

Takže co jsem pochopil, tenhle seriál je celej až po vraždách rozparovače takže o něm v seriálu jinak nebude nic? Ani jeho vraždy ani jeho vyšetřování?

na příspěvěk reagoval evulienka3

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

KevSpa

Dokoukáno. Je to strašně silný a nutno říct, že po takhle poctivým a duševně upřímným závěru mi teď tenhle svět bude chybět přímo fyzicky. God bless Amazon.

na příspěvěk reagoval KevSpa, Shushika

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

KevSpa

chybí mi pár dílů, ale náznakovitý spoilery trošku mám. A jinak je to ženský dost, to je pravda.. přece jen každej z hlavní trojky má u sebe většinu času někoho, kdo mu pomáhá zapomenout na to bahno, ve kterým všechno řeší. 

Reklama

Reklama