Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Tady se raději nebudu moc rozepisovat. Je mi jasný, že Machři 2 je komedie o ničem, se spoustou fekálního humoru, který nemusím, jenže já včera asi prodělal lobotomii či CO a nějakým ujetým způsobem se u toho CO chvíli uchechtával. Nejspíš to bude tím, že bych bojoval na straně té starší párty barikády .. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No ty vole, to je ale cipovina. Sandlerovi začalo jeb.t v hlavě, celý film postavený na tom, že se sejde skupinka dementů a celý film se téměř všemu smějí, jakože vzpomínají na staré časy a vše je tim pádem k popukání, do toho husto kruto přísný humor o prdění a na světě je hovno jménem Machři 2. Příjde mi, že v tom jejich městě je jen jedna škola a všichni jsou jedna parta spolužáků až je to do očí bijící, všichni se znají a žádní přistěhovalci neexistují. No tohle fakt ne a navíc dabing je neskutečný hnůj. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Druzí "Machři" jsou pospojovány z rádobyvtipných situací, které nedrží pohromadě ani ten jelen, který všechny na začátku pochčije. Bohužel se opět manželka, děti a známí Adama Sandlera přišli vyblbnout před kameru. Tentokrát nějak díkybohu zapomněli na Roba Schneidera. Bez mučení, ale přiznávám, že pár míst vtipných bylo. Vrcholem mohla být zahradní party ve stylu devadesátých let. Bohužel se tak nestalo. Nejvtipnější byla místa, kde se objevil Taylor Lautner jako namachrovaný vysokoškolák. To nemělo chybu! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní pokračování. Dalo by se dokonce srovnávat s kvalitami jedničky a v určitých okamžicích možná i lepší. Je tu opět spousta skvělých situací a u některých jsem i pořádně vybuchoval smíchy. Kdyby bylo každé pokračování jako toto, vůbec bych se nezlobil. Trojka by proto neuškodila. Jen co mě mrzí byla absence Roba a jeho povedené rodinky. :-) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama