Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,FRAJEŘI, MOŽNÁ ŽE JSME STARÝ. MOŽNÁ TAKY SMRDÍME. ALE JEDINEJ, KDO TU DOSTANE NAKOPÁNO, BUDETE VY, ROZMAZLENÍ, PROTEKČNÍ, SAMOLIBÝ, NESNESITELNÍ KRETÉNI!…“ /// Jestliže jednička byla postavená na jakým takýmž příběhu a dokázala rozesmát i osobu neftipnou jako su já, tak TADY jde jen vo to, že se parta přátel kolem A.Sandlera rozhodla ze sebe dělat idioty. BOŽE, TO JE VOPRUZ! Nezajímaj mě jejich kecy, nesměju se jejich ,,gagům“, nebaví mě poslouchat jejich prdění, ale uznávám, že Salma je furt kus (soráč vole, sem dříf narozenej…). Prostě další paradní kousek ze Sandlerovi bezedný studnice nápadů, tentokrát na téma: staří vs. mladí nejen v rodině, ale tak nějak všeobecně v tom jejich prdelákově. Kurva, to nemůže bejt takovej film konečně propadák, aby je vyjebali z Hollywoodu? Nemůže. Národ si to přeje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem největší frajer na škole, páč mám propiskou pokreslený ruce (vobě). 2.) Dokážu si užít pořádnýho ,,krkopšouka“. 3.) Zajímá mě, jak by mohlo vypadat ,,Slunce seno a pár facek“ na americkej způsob. 4.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

applause 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nedivím, že má tento film tak málo procent, já bych mu rozhodně víc nedala, ale stejně i tak jsem to čekala o malinko lepší. Je to průměrný film s vtipnými scénami, kterým jsem se občas zasmála, ale většinou byly kýčovité až nucené. Není to žádný zázrak, ale na takové to odlehčení a mírné pobavení se to hodí. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První Machři byli opravdu fajn komedií s jakýmsi příběhem a minimem WTF momentů. Dvojka to už je bohužel jiný příběh. Tedy abych byl přesný: příběh nemá žádný a trochu mi to připomínalo filmovou koncepci Kameňáku, kdy jsou za sebe nalepeny různé skeče, které v celku vlastně nedávají smysl. Vlastně už samotná první scéna je určitým varováním, že dvojka Machrů rozhodně nebude komedií roku. Pár slibných scének tu bylo (Lautner, policajti, černošká famílie...), ale od Sandlera jsem zkrátka čekal víc. P.S. Opravdu někomu přijde vtipný močící los/sob? ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No ty vole, to je ale cipovina. Sandlerovi začalo jeb.t v hlavě, celý film postavený na tom, že se sejde skupinka dementů a celý film se téměř všemu smějí, jakože vzpomínají na staré časy a vše je tim pádem k popukání, do toho husto kruto přísný humor o prdění a na světě je hovno jménem Machři 2. Příjde mi, že v tom jejich městě je jen jedna škola a všichni jsou jedna parta spolužáků až je to do očí bijící, všichni se znají a žádní přistěhovalci neexistují. No tohle fakt ne a navíc dabing je neskutečný hnůj. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $131,331,960Tržby Celosvetovo $226,231,960Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ v prvom rade nechápem čo na takejto komédii môže toľko stáť, jedine fakt tie honoráre, keď tu nevedia ani poriadne spraviť digitálneho jeleňa? ináč na chlp úrovňou rovnaké ako predchodca, blbé gagy striedajú ešte blbšie, občas kde tu aj niečo aj dobre udrie pobaví, a otravný Lautner tu skáče ako atrapný veveričiak /videl v kine: 45%/ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Hned v dalším záběru poté, co los pomočí Lennyho (Adam Sandler) včetně trička a vlasů, je postava hned suchá. (Will_X)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)

Reklama

Reklama