Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Recenze (56)

triberpaddy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem druhou Melancholii, dostal jsem spíš Quantum Apocalypse v trochu debilnějším podání. Fyzikální nesmysly na každém rohu, mizerné technické zpracování a do toho všeho ta naštvávající všeobecná zabedněnost. ,,Klasika", pár týpků se pokouší odvrátit konec světa a každý koho potkají jim stojí v cestě. Nakonec 2 lidi, manželé, společným úsilím jen tak odvrátí planetu na úplně jiný kurs. Proč ne. A ta vysílačková komunikace nadsvětelnou rychlostí byla taky celkem zajímavá.. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Au.! (pro chemiky, kteří by snad mohli tento snímek považovat za zlato, nebylo toto myšleno jako jeho chemická značka, anóbrž jako reakce na facku, kteráž byla uštědřena všem možným přírodním vědám) ..opravdu demagogický přístup k přírodním katastrofám dělá debily nejen z dětí, které se na tohle nedej bože jukly, ale i z nás (doufám) rozumně myslících bytostí. Pak se člověk nesmí divit klesající úrovni světové vzdělanosti, když lidé skutečně považují za realitu tyto zhovadilosti, jimiž nás krmí JůEsEj! 5% (za titulky bez chyb) ()

Reklama

Johannez odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka planet - ech pardon - Srážka planet ukazuje zcela nový směr, kam by se mohla ubírat současná kanadská sci-fi, bohužel se jedná o směr dolů a dozadu (čili do pr****). Chybí už jen Stephen Baldwin. Téměř se slzou v oku jsem zavzpomínal na Temnou bouři, to byl proti tomuhle ještě Občan Kane ;-) A mimochodem ty "geekovské" postavy alá Sheldon Cooper v jejich padesáté variaci už jsou fakt na zabití. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ani svätená voda, ani ratolesti, modlitby veriacich krížom zemegule. Spotený americký prezident dúfa, že ja, čo by notorický klamár, hornouhorský beg a predajca relikvií, zachránim skazu ľudstva. No nemôžem sa pozrieť dole, lebo ak by moje krvou podliate oči zbadali háveď, ktorú mám zachraňovať, odpálim si to na Pandoru, kde budem zneužívať naivitu tamojšieho blurayového obyvateľstva. No kamene mám, hovnival mi urobil akúsi masu biotopu, nádeje tam dole sa zväčšujú. Aby som v prenose vyzeral vystrašenejšie, tak na seba lejem trochu vody, pre efekt potu. Každý sa bál tam hore ísť, a pritom nevedel som čo sa deje dole, ba ani hore. A pritom stačilo odrecitovať. „Spala Ruženka sto rokov, sto rokov, sto rokov, spala Ruženka sto rokov, na hrade.“ Toto zaklínadlo spôsobilo mase hovnivalového biotopu akýsi výboj, ktorým som si to napálil do Merkúru, ktorý nie a nie zostať na svojej elipse. Naspäť som zletel v červenom býkovi a pri dopade sa na mňa prišlo pozrieť iba zopár ruských občanov kdesi v Mansiskej oblasti. Po týždňovom milom ale studenom pobyte, som sa pakoval naspäť do Houstonu hovoriť, či som náhodou nezbadal stopy po transformerov. (videné 14.04.2014, DajTo) ()

ledofredo odpad!

všechny recenze uživatele

Věčně ustaranej hlavní hrdina kterýho navštíví dva studenti kteří mají úplně čirou náhodou super vysílačku která je okamžitě spojí s raketoplánem, navíc funguje i pod zemí a nepotřebuje k tomu ani anténu. A raketoplán který má umělou gravitaci a jako zázrakem se dostane od Slunce a jeho erupce a spolu s planetou Merkur míří k Zemi. No koukal jsem se na to jen abych si potvrdil ty komentáře co se tu vyskytují byl jsem jen zvědavej jestli je to opravdu tak strašný a nejhorší na tom je to že je to ještě horší. Kdyby se mohlo hodnotit do mínusu tak tenhle film má jasnej mínus tohle není "béčkovej" film tohle tak "efko". ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama