Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Recenze (56)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Zásadním omylem bylo nepochopit scénář jako komedii. Několik vtípků bylo přímočarých (jako zamáznutí střelce spadlým vrakem) ale dialogy jsem si v hlavě musel přemlouvat jinou intonací. Málem jsem to dotáhl na dvě hvězdičky. Jenom navléci skafand přes triko astronautce v poškozením raketoplánu jsem nedokázal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U sledování některých filmů je zapotřebí mít po ruce nějaké ty psychotropní látky, samozřejmě nějaký ten chlast po ruce a v nejlepším případě i nekonečný smysl pro humor a stupiditu. Já bohužel kromě piva nic z toho neměl a tak jsem u sledování této céčkové sračky neskutečně trpěl a několikrát uvažoval, že to prostě vypnu. Ne, to se vážně nedá a nechápu, jak něco podobného mohl myslet někdo vážně. Od otřesného příběhu, přes nechutně špatné digitální efekty (ty padající auta – tak to byla teda „pecka“), přes velmi slabé herecké výkony až po „srdceryvný závěr“ při kterém už z nudy neukápne slza ani těm největším plačkám. Od ODPADU to zachránily asi dvě-tři jakžtakž povedené scény… ()

Reklama

Natabar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak vysoká koncentrace filmových klišé a logických nesmyslů se jen tak nevidí. Až to budí podezření, že se jednalo o parodii. Bojím se však, že tento příspěvek do pokladu světové kinematografie byl myšlen smrtelně vážně. Korunu všemu nasazuje hlavní hrdina umějící jedinou hereckou polohu "chápavě či ztrápeně svraštěného čela" - i v ní působí komicky trapně. Ne, opravdu jsem již hodně dlouho neviděl něco tak dementního. Tohle není žádný B-éčkový film. Tohle je čistokrevné Z: Zlý sen. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Proč jsou některé snímky nazvány jako katastrofické, když k žádné katastrofě nakonec nedojde ... člověku naslibují, navnadí a natěší ho ... a nakonec všechno zase dobře dopadne, sakra ... proč? Někteří diváci CHTĚJÍ vidět totální destrukci až do konce ... měl snad někdo na konci radost, že to dobře dopadlo? A navíc k tomu ještě mizerné zpracování, nemluvě o scénáři, hereckých výkonech ... i na béčko slabé ... KONEC SPOILERU I HODNOCENÍ ... ()

Johannez odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka planet - ech pardon - Srážka planet ukazuje zcela nový směr, kam by se mohla ubírat současná kanadská sci-fi, bohužel se jedná o směr dolů a dozadu (čili do pr****). Chybí už jen Stephen Baldwin. Téměř se slzou v oku jsem zavzpomínal na Temnou bouři, to byl proti tomuhle ještě Občan Kane ;-) A mimochodem ty "geekovské" postavy alá Sheldon Cooper v jejich padesáté variaci už jsou fakt na zabití. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama