Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vlkodlacia tema nie je prave az tak casto sfilmovana,takze ma potesilo,ze to bude venovane tomu,no velka skoda,ze sa tento horor uberal vacsou castou krimi cestou,ktora samozrejme nudila,ale chvalabohu priblizne zaverecna pol hodina bola akcna a napinava,takze vdaka tomu sa to vytiahlo aspon na slabsi priemer...:-) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poloviční FF, které nijak nevychází ze standartů těchto movies. Máme tady anomálii(tentokrát vlkodlaka) a dělá prostě neplechu. Atmosféricky neni film vůbec špatný. U některých momentů jsem se upřímně lekl. Co se týče gore, ty efekty nejsou bůhvijaké, ale vyložený průser to taky není. Masakr policajtů byl podle mě fajn. No a co vlkodlak? Ten se moc neukáže, díky dementnímu střihu, který celý zážitek pokazí. Pak už tu je pár lidských hrdinů a dementní scénář. Nakonec finále se docela povedlo a tak to na těch 55% vyjde. Nijak převratné, ale vcelku zajímavé ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

U vlkodlačích filmů už asi nejde moc vymyslet Co, ale s tím JAK se, zdá se, ještě dá něco udělat. První půlka filmu, tvářící se jako neobyčejně obyčejné soudně-kriminální drama je právě tím povedeným krokem. Snad i proto, že tušíte, že víte, že jen u toho nezůstane, to má hodně silnou atmosféru a musím říct, že mě z té stále ještě realistické části dost mrazilo. Pak se pravda projeví naplno, dojde k pár povedeným scénám, jimž digitální provedení neškodí zase až tak moc, jak by se zdálo, Trošku to filmu ale pokazí zbrkle akční závěr, který to celé (s)hodí do ranku tuctových levných sračiček poslední doby. Což je trošku škoda. Ale film, už pro vcelku příjemné a pestré herecké obsazení, rozhodně stojí za pozornost. Tomu WER! 3,5* ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Byla to taková zkouška. Čekal jsem, že to po pár minutách vypnu, ale nestalo se tak. Není to vyloženě strašný. Má to své momenty, které jsou víc než dobré, ale pak to má mnohem více momentů, které nejsou zas tak dobré, nebo jsou skutečně špatné. Nechápu moc kameru, která se i v normálních situacích chová, jakoby zachytávala found fotage sekvenci. No...potenciál tam byl, film vyloženě nenudil, atmosféru to mělo poměrně slušnou. Jen kdyby to místy nebylo tak hloupé a předvídatelné. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Wer je vpodstatě hraný dokument, čemuž napomáhá ruční kamera (FF). Škoda, že kameraman s ní neustále klepe (jakoby to bylo poznávací znamení, že je držena v ruce, ale není) a zbytečně zoomuje, což snižuje kvalitu snímku. Na rozdíl od klasické FF nevíme, kdo film natáčí. Krvavý útok na rodinu Porterových přežije jen matka, která byla nucena sledovat nejen vraždu manžela, ale i to, jak jakési monstrum požírá zaživa jejího syna. Stává se jediným svědkem děsivé události, byť i její život se chýlí ke konci. Za krátko policie zatkne poblíž místa činu mladého muže Talana Gwyneka (obrovský a děsivě vypadající Brian Scott O´Connor). Jeho obhájkyně však chce dokázat, že za útoky stálo zvíře, nikoliv Gwynek. Ukáže se však, že je zde vlkodlačí kletba, se kterou nebude jednoduché se vypořádat. Nijak objevný, ale místy napínavý příběh nabídne spíše umírněné gore a proměny ve vlkodlaka se dočkáme jen částečné. Zmrzačená těla, masakr vojáků a závěrečný souboj dávají snímku patřičný říz. Wer bohužel potápí již zmiňovaná kamera a především v akčních scénách nezvládnutý střih. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)
  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama