Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Typický případ nezvládnutého filmu s mnoha postavami a více příběhy. Na nikom mi nezáleželo a bylo mi celkem ukradené, jak to všechno dopadne. Přišlo mi, že se postavy chovají dosti nelogicky (vrcholem vykonstruovanosti byla scéna s "bombou" v kabelce) ale prochází jim to, protože to tak scénárista chce. Povinným kolážím "osudové hudby" a vystresovaných či plačících ksichtů se bohužel také nevyhneme a finální pointa byla laciná. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ten obsah výše naznačený je asi jediné, co se o tomto filmu dá napsat. A ještě taky to, že všechny páry mají jedno společné- třetí osobu, která tahá za nitky a komplikuje jim život. Především je to ale film o lidech, kteří jsou naprosto v hajzlu, psychicky na dně, pokřivené až patologické charaktery, zoufalci. Sledování je nepříjemné, zdlouhavé, nic člověku nejen nedává, ale naopak ubírá- energii. Poučení žádné, pocity nepříjemné, závěr nijaký, dobrá kamera a forma. Zbytečný film. 50% ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

I bída může mít velké ambice, stačí se převlíknout za vztahovou artovku s tématem vykoupení, následně diváctvu zavázat oči, třikrát zatočit a tápejte si v hlubinách pisálkových běsů v podání ponuré party, sestavené ze zvučných hereckých jmen... jinými slovy - komu se nechce topit v nudě a zároveň řešit rébusy zakleté do podivných slovních hříček a prudkých změn nálad i výrazů, ať poslední kousek Paula Haggise vynechá, pokud se tedy nějak hlouběji nezajímá o psychohygienu literárním ležákem roku. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Zase jen další Knoflíkáři s takovým uměleckým přesahem a hloubkou, blablabla... Nechutná nuda u navzájem se prolétajících osudů způsobila, že jsem si vyžehlil, složil a uklidil, utřel prach a zalil kytky. Pak jsem to v čase místy kousek posunul a přesvědčil se o osudovosti děje a konání postav, postavil si stroj času a vrátil se tak o 120 minut zpět, abych zabránil plýtvání časem a mohl si vyžehlit, uklidit a zalít u něčeho smysluplnějšího. Svůj čas jsem zachránil, čas těch hereckých jmen, jimiž je film napěchován, už ale uplynul, zcela zbytečně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Áno, nedá sa uprieť istá pointovo vydarená, osudová skladačka, ktorá na konci pekne vyjaví svoj zmysel ohľadom smrti a skutočných hodnôt v živote, avšak jednotlivé cestičky, ktoré k tomuto smerujú ma moc neoslovili. Veľmi nízky dôraz na emócie, niektoré postavy buď málo využité, alebo slabo výrazné, dejová linka jednotlivých mini príbehov bola miestami zbytočne komplikovaná, prípadne šedivá a nudná. Nezaškodila by ani lepšia hudba. Vidím to na lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • James Franco povedal, že Ashton Kutcher sa nevydržal pozerať na scénu, pri ktorej ťahal po zemi jeho manželku (vtedy snúbenici) Milu Kunis a odišiel z miestnosti počas natáčania. Počas toho, ako ju Franco ťahá po koberci, zakopne a spadne, čo nebolo v scenári. Režisér sa napokon rozhodol, že scénu nechá aj s pádom, vyzeralo to tak emotívnejšie. (megajalec)

Reklama

Reklama