Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

zsn 

všechny recenze uživatele

2015 Liam Neeson a Olivia Wilde - tohle vábení se mi líbí... 💗 Celkově pěkná seznamka (v kterém baru potkám Adriena Brodyho?), jak to umožňuje běžný život i nenucená romantika, založená už jen na pouhých dotecích... Kvalitní herecké výkony (James Franco a Mila Kunis jsou skvělá dvojka), drama dle mého gusta (spolu s Disconnect jsem už dlouho neviděla takhle dobré drama o obyčejných životech). Excelentní film, který zobrazuje různé vztahy rodičů s dětmi, různé i shodné lidské neštěstí... 2019 Nyní 4 roky a po dalším shlédnutí nacházím v tomto snímku nové a nové pocity a naprosto nerozumím místnímu hodnocení. Až dnes mne napadá - nebyly všechny ty příběhy jen Liamovým scénářem, vyjma jeho dějové linky?.... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi fakt sedlo. Mám rád filmy, které nutí diváka přemýšlet, což v závěru divák musí. Na druhou stranu, jestli jsem to pochopil dobře, tak jsem z té poenty trochu rozpačitej. I když, když se nad tím zpětně zamyslím, dalo se čekat, že to takhle nějak dopadne. To že si režisér s divákem hraje mi vůbec nevadí. V tomhle případě jsem rád loutkou, se kterou si rejža dělá co chce. ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dal docela zabrat. Po dlouhém přemýšlení v průběhu filmu o tom, co vlastně jednotlivé příběhy spojuje, mě na konci zklamalo, že určité prvky pouze mátly diváka, aby si celou dobu nebyl jistý, o co tam jde... Místo toho, aby děj postupně spojoval příběhy dohromady. Původní myšlenka filmu je jinak podle mě velice dobrá, herci taky úplně skvělí a Third Person by klidně mohl aspirovat i na čtyři nebo pět hvězd, ale když se film snaží z diváka dělat blbce, je tu něco špatně. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Skládačková přehlídka plná zvučných jmen, což (alespoň protentokrát) znamenalo i skvělé výkony. Nedokázala bych říct, kdo z nich vyčníval nejvíc. Všichni byli skvělí. Co se týče scénáře, tak smekám, jen místy mi to tím množstvím tragických náhod připomnělo styl" Romeo a Julie". (Tím myslím, že několik okamžiků pro mě bylo lehce na hraně uvěřitelnosti protože mi prostě mozek nedá a vyhodnotí to množství tak málo pravděpodobných nehod-jako vysoce nepravděpodobné :D) Ale celkově se mi film moc líbil, i všechny ty zápletky, které nebyly nudné ani otřepané, jak se často u těhle spletitých puzzlovitých filmů stává. Moment překvapení se také konal a to hned několikrát. A v neposlední řadě audiovizuální stránka je taky hodně povedená. Trošku slabší 4 hvězdičky, ale pořád čtyři. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na sledování filmů je to, když narazíte na film, u kterého si nejste jisti jestli se vám líbil opravdu hodně a nebo jen průměrně a to je právě tenhle případ. Na začátku nás režisér seznámí se všemi postavami a pak je postupem filmu poznáváme a snažíme se přijít na to, proč jsou jejich příběhy tak důležité, že byli vybráni pro tenhle film, ale to nejlepší na celém filmu jsou konce příběhů. Je to opravdu psychicky neuvěřitelně silné, hlavně s Milou Kunis a Jamesem Francem, ale i tak mě to asi neuchvátilo natolik, abych tomu dala čtyři hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Takmer celý film bol natočený v talianskej metropole Rím, vrátane scén odohrávajúcich sa v New Yorku. Natáčané boli vo filmových štúdiách Cinecita a pre potreby filmu boli do Talianska dovezené aj žlté taxíky z Bulharska. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama