Reklama

Reklama

Hra o hrad

(pořad)
  • Kanada Spatalot
Dobrodružný / Komedie / Reality-TV / Soutěžní
Kanada, 2011, 24 min

Obsahy(1)

Přes děsivé překážky za královskou korunou.

Soutěžní pořad ve středověkém stylu! Každý ze soutěžících teenagerů musí na cestě hradním příkopem zvládnout sérii překážek a nástrah. Obránci hradu, mezinárodní komando v kostýmech gladiátorů, se jim to snaží znepříjemnit, takže nemají nikdy nic jisté. S korunou od krále či královny odejde jen ten nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže "Wipeout" už má aj svoju neoficiálnu severoamerickú kinder verziu. Postarali sa o to mimoriadne kreatívni ľudia z Walt Disney Studios, ktorí bez hanby okopírovali tento formát a dali tam súťažiť malých, predpubertálnych smradov. Prezentujú to ako zábavnú, súťažnú reality show so stredovekou tématikou. No pekná blbosť. Nie je to ani zábavné, ani napínavé, ani vtipné a so stredovekom to nemá nič spoločné. Je to nehorázne nudné a strašne trapné. Úplna kravina. Absolutný odpad! ()

dmk odpad!

všechny recenze uživatele

Já tyhle "padací soutěže" sleduji velmi rád, vyjma tohohle. Otravní moderátoři a špatná dráha nejsou jediné co mne od tohoto pořadu odrazuje. To co zde je nejhorší je přeplácanost. Řekněte mi jaký má význam , aby po nich tři(ve finále 6)obránci stříkali sliz, házeli míčky a pouštěli mlhu, která mnohdy zakrývá hráče na trati? ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Ano, je to více přeťápnuté a více přeplácané než argentinská Drtivá porážka, ale je to sakra pro děcka lidi! Myslím si, že samotní účastníci, tak i děcka u televizí, si tuhle vodní show náramně užily. :-) | Průměr všech zhlédnutých epizod: 45% (2*) | ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Plus? Konečně nějaká taková soutěž pro děti.. A taky ten fialový mužík, co po nich střílel, se mi líbil.. Ale to je asi tak všechno.. Moc mě to nebavilo, moderátoři bohužel nebyli vtipní a všechno to šlo tak nějak letem světem, takže než jsem postřehla, kdo všechno tam závodí a jaké tam jsou překážky, tak jsem najednou zjistila, že vítězem je Dominic a konec :D Škoda.. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Chcete návod jak si víc vydělat na pořádání Wipeoutu? Zmenšíte rozpočet tím, že všechny rekvizity budou o třídu horší, najmete si pár retardů, kteří budou kazit soutěžícím výkony a abyste ušetřili na výhře, tak necháte soutěžit malé haranty, kterým bohatě bude stačit, když jim řeknete, že se vítěz "stane dobyvatelem hradu a získá korunu". Pak jen zkrátíte čas pořadu abyste ušetřili za štáb a kameramany a hurá s pořadem do dětských kanálů. Jako malé děcko bych se taky rád zúčastnil, ale takto vidím, že je to jen kopíračská slátanina. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama