Reklama

Reklama

Recenze (62)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Proč ještě nevznikl celovečerní film? Tenhle krátkometrážní nízkorozpočtový snímek je neuvěřitelně parádní ukázkou moderní (možná lehce budoucí) válečné akce a na necelé půlhodině nabízí víc zábavy než několik celovečeráků dohromady. Škoda, že z toho čišel nedostatek peněz, protože ve všech dalších ohledech to byla paráda. 90% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejdražší hraný kratkometrážní kousek, co jsem asi viděl. Výborné zpracování, výborná akce i napětí, výborně využité všechny vychytávky ze hry Ghost Recon: Future soldier (přes létajícího robotka po neviditelné obleky). Takhle vypadat dvouhodinový celovečerák, tak jsem spokojený jak želva! Pome po něm :) ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Na 25 minutách dokonalé pojetí akce pro milovníky special forces v provedení jednotky Ghost Recon. Hraný krátký film na motivy oblíbené herní série Ghost Recon Toma Clancyho s futuristickými prvky. Filmík se točil v našich lůzích a objektech a vedle scifi výbavičky ghostreconů je k vidění i naše skromná vojenská bojová technika. Režie se zhostili chlapíci, co akci mají v krvi (stojí za akční animovanou Logoramou) a já jen doufám, že se jim dostane brzy možnost natočit něco celovečerního a tak skvěle pojatého jako je tento příspěvek k vydání hry na trh. Pro plné vychutnání videa doporučuji sluchátka a nebo poctivý subwoofer a volume na 12. hodinu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná jednohubka, která sice postrádá cokoliv navíc kromě high-tech vojenské akce, ale co taky můžete očekávat od filmu (asi prvního z řady) podle série taktických stříleček;) Technické kategorie radost pohledět (za kamerou Blomkampův věrný souputník Trent Opaloch), zvláštní prémie pro Čechy v podobě Karla Dobrého, a jasný příslib pokračování. Zkrátka proč ne, že. Jen by to mohlo být krapet míň zmatené - do doby, než to vyřeší případné další díly to necháme na přátelských 70%. ()

Dataminer 

všechny recenze uživatele

Když to po 20ti minutách skončilo, tak jsem si říkal co to sakra... To je tak, když se někdo dívá na krátkometrážní film a netůší to. Moc mě mrzí, že to nemělo alespoň 90 minut. UAZ, BVP, Ostrava.... Svůj účel vzniku to rozhodně muselo splnit, neboť většina když už nemůže mít celovečerák, tak určitě (pokud má tu možnost) dá hned hru. Z vojenského hlediska by se našlo dost nedotažeností, ale který akční snímek tím netrpí? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně se objevuje těžký transportní vrtulník Mil Mi-26, který je nejtěžším, největším a nejvýkonnějším sériově vyráběným vrtulníkem, který byl v době vzniku snímku na světě. (Adrai)
  • Natáčanie trvalo iba 19 dní. (drake31)
  • Podľa slov tvorcov, boli najväčšími problémami počasie a veľká vzdialenosť od Prahy. (drake31)

Reklama

Reklama