Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (187)

plakát

Vřískot 6 (2023) 

Natočené je to pěkně, herci OK, ale inteligence postav je na bodu mrazu. Někdo vás chce permanentně zapíchnout, ale nejen že u sebe nenosíte nějakou zbraň na obranu, např. teleskopický obušek, ale ještě neustále chodíte i venku v lehkém tričku, aby se útočníkovi dobře bodalo. Scény [malý spoiler], kdy útočníka úspěšně třísknete pánví, aby jste jí okamžitě někam zahodil místo toho si jí nechat na obranu či útok, vymýšleli scénáristi snad zkouření. Samozřejmě je to "sranda horor", ale takhle hloupě se chovající postavy. Současně je zde většina postav super odolná. Jsou pobodaní, a to dost těžce, ale běhají si jako by nic. Práh bolesti je jedna věc, ale s napůl vykuchaným břichem by se takto opravdu nikdo nepohyboval. Jako (sebe)parodie je to dobré.

plakát

Kód 355 (2022) 

Nemuselo by to být špatné kdyby neskřípala akce a hlavně děj. Jeden z těch akčních filmů, kde je povinnost vypnout mozek a předkládanou filmovou potravu přijmout bez sebemenšího přemýšlení, protože jinak se v lepším případě divák zakucká, v horším..... 45-50 %.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Týden po té co jsem film viděl si nemohu vůbec vzpomenout jak film skončil.... Hodně slabí díl série, obrovské zklamání. A nemohu se zbavit dojmu, že se tvůrci zbytečně připravili o jeden film série tím, že vynechali ono rozšíření se dinosaurů po světě a rovnou tímto filmem skočili o nějaký ten pátek ke kupčení s dinosaury. Dokonce i řada efektů, na který se to snaží stát, ze mi subjektivně jevila nejslabší ze všech dílů. 50 %

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Po skvělém Ragnarok u sklamání. Naprosto přepálený začátek, kde Waititi tlačí na pilu až moc a často je to vše jiné než vtipné, trochu zachraňuje film alespoň přijatelná poslední čtvrtina filmu. Hodnocen tak okolo 45 %. Zatímco na Ragnarok se podívám kdykoliv znova (a klidně bych si ho dal i 2x po sobě), tak u Lásky jako hrom to bude chvíli trvat než se rozhodnu se na ní podívat znovu.

plakát

Moonfall (2022) 

50 %. Příběh kolem historie vzniku Měsíce se mi líbil, ale film sráží hlavní postavy a vše s tím spojené. Škoda že to nebylo uchopeno či natočeno trochu jinak.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Ukázky natěšily, ale film samotný mě bohužel zklamal. Není vyloženě špatný, ale ke kvalitám jedničky má jednoduše daleko. Ději nepomáhá ani nutná znalost děje ze seriálu, bez níž chybí potřebné propojení.

plakát

Marťan (2015) 

Zbožňuji tento film. Neokouká se mi a mohu jej vidět kdykoliv.

plakát

Chlap - Amnézie (2022) (epizoda) 

Seriál Chlap není nic víc, než lokalizovaný remake seriálu DOC - Nelle tue mani, u nás vedený pod názvem Návrat do života. Český producent neměl nakonec toto spojení odvahu přiznat, proto u nás DOC jen jako pracovní název a od původního názvu raději co nejdál k "Chlap". Tento seriál má svoji verzi i na Slovensku jako Druhá šanca. Každému mohu jen doporučit podívat se na originál, protože s kopiemi je to tak jak to s kopiemi bývá.