Reklama

Reklama

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

  • Česko Žvanilové (více)
Trailer 4

Nejlépe hodnocený zprávař ze San Diega, Ron Burgundy, se vrací na hlavní zpravodajský kanál. Poté, co ho manželka Veronika připravila o práci, si Ron vezme na pomoc celý zpravodajský tým a vydá se do boje proti své nové rivalce. Ron Burgundy se s manželkou Veronicou a synem Walterem přestěhovali ze San Diega do New Yorku, kde si žijí na vysoké noze. Když se však šéf rozhodne povýšit Veronicu na moderátorku hlavní zpravodajské relace a Ron zůstane na dlažbě, všechno se změní. Zhrzený Ron míří zpátky do San Diega, kde pracuje na částečný úvazek v Podmořském světě. Pak ale přichází vykoupení v podobě muže jménem Freddie Schapp, který je výkonným producentem ve společnosti Global News Network - hlavního čtyřiadvacetihodinového zpravodajského kanálu. Ten najme Rona, aby dal znovu dohromady celý zpravodajský tým ve složení Champ, Brick a Brian, s nimiž se vrací dobýt New York, kde se musí popasovat s nočními směnami a velkou výzvou. Ron přijde s převratným novým nápadem jak změnit podobu zpráv, čímž se dostane zpátky do vrcholové hry. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (233)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Békovina výrazně dospělejší , než předchozí rozverná békovina. Tentokrát mi už vlastně nevadilo, že si Ferrell  odmítá připustit, že není r. 78 a on že není Mel Brooks (a nikdy nebude). Páč za ten exkurs do dějin vzniku moderní TV ,,žurnalistiky" (a vůbec všeho toho blivajzu na kabelu) bych mu i tu masáž hlubokých tkání provedl. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je zpět. Není to tak dobré jako první díl, ale místy jsem se vážně zasmál. Hlavně večeře u své černé přítelkyně, kde se zprávář chová jako černoch, aby zapadl. Ještě pár obdobných situací, ale jak to klasicky bývá u pokračování, vše dobré z prvního dílu tu bylo v očekávaném podání a navíc už né tak dobré. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nuda a trapas. Pol filmu sa pozeráte ako herci krčia, vydávajú iné pazvuky, robia blbé ksichty alebo trápne spievajú. To, že budú postavy slabé som vedel. To že boli slabé aj vedlajšie postavy je horšie. A Carell bol úplne na päsť. Prvý Anchorman mal lepšie a slabšie miesta. Dvojka už taká kolísavá nie je a večšinu stopáže je hlúpe, nudné a trápne. Občas som skutočne hanbil, že to pozerám. Je tu kopec celebrít ale veľa z nich sa objaví len v jednej scéne. A niektoré nezaregistroval vôbec. Proste slabota. Niekde medzi 1 a 2*. Pár krát som sa zasmial, takže sa asi zľutujem a dám slabé dve hviezdy. 35%. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nejznámější televizní knírač je zpět. Ron Burgundy se napodruhé nicméně zase tolik nepředvedl. Druhé jeho dobrodružství je docela průměrnou podívanou, která skrývá některé naprosto geniální fóry, jiné však pálí naprosto mimo již tak pokřivený dobrý vkus. A nezachrání to i další gigantická nálož cameo rolí. Druhý Zprávař je spíše než samostatný snímek docela obstojnou jakousi děkovačkou fanouškům, která pobaví, nicméně nenabízí nic navíc než jen pár výborných momentů v jinak bezbřehé nesourodé a protahované průměrné komedii. [50%] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalší film dua McKay a Ferrell. Výsledok? Neuveriteľná zábava. Iste je to rovnako dementné ako všetky filmy tejto dvojice, ale predsa len sa mi na to pozeralo strašne dobre. Zbytočné naťahovačky a nezmyselné konania totiž v sebe obsahujú toľko úžasných vtipov a perličiek, že som sa dakedy nevedel prestať smiať. Toto je jeden s tých filmov, kedy treba rešpektovať všetko čo prináša. Či už je to 7 ročný chlapec, ktorý je klavírny virtuóz, alebo žralok, ktorý je kojený materským mliekom, alebo dokonca Minotaurus bojujúci na strane týmu Historických správ. Finálny battle so všetkými tými skvostnými epizodkami len potvrdzuje ako veľmi je Ferrell ikonou v spojených štátoch a tiež že mnoho zvučným menám nerobí problém zahrať si po jeho boku. Ďalší z povestných top filmov tohto krivozubého herca. Výborná myšlienka, skvelé tempo aj napriek dĺžke, ale hlavne na nič sa nehrajúca zábava. Omnoho lepšie ako prvý diel. BLACK! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se převážně v Atlantě v USA. (wohna)
  • Během prvního sportovního vysílání na GNN se v záběrech z baseballu objevuje moderní vybavení, které by se v době, do které je snímek zasazen, objevovat nemělo. (wohna)

Související novinky

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

16.10.2020

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry a Jennifer Lawrence. Málokdy se vidí až takto hvězdné obsazení,… (více)

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama