Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Knoxville si svý senilní alter ego vždycky uměl užít. Ale celovečerák? No ne že bych si něco takovýho přál, ale trailer byl super, výsledek mě párkrát rozesmál (posrání se), ne všechno funguje, sem tam se něco opakuje, ale pořád tu zůstává taková ta Jackass srdečná rodinná atmosféra, takže kdo by se byl zlobil... Výdělek je opět takový, že nás čtyřka prostě nemine... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pravda, s "Jackass" nemám moc velkou zkušenost. V době jejich největší popularity mě naprosto minuli. Musím ale říct, že v tomhle případě jsem se místy docela dobře bavil, líbilo se mi, že to má nějaký příběh, i když primárně je to pořád jen sled scének. Budu muset dát těmhle magorům ještě šanci a vrátit se k jejich starším kusům. Seriál asi už nedám, ale ty filmy by mohli zaujmout. Maska Johnnyho Knoxvilla naprosto neskutečná. Kdybych nevěděl, že je to on, nepoznám ho. ()

Reklama

Macejko 

všechny recenze uživatele

Etuda s visiacimi guľami a osratou stenou pobavila, ale to je tak všetko. Zaujímavo rozohratých situácií je tam obrovské množstvo, ale žiadna nie je vyťažená ani do polovice. Zisman je výborná postavička a to decko hrá prekvapivo veľmi schopne, ale neinšpirované gagy nikdy nedosiahnu ich plný potenciál. Debili od Jackass vždy patrili medzi moje guilty pleasures, ale Bad Grandpa je na ich štandardy naozaj slabý a čuduj sa svete, až nepríjemne krotký. A ešte jedna vec: to tvorcovia naozaj očakávali, že ten "dramatický" oblúk o zbližovaní dedka a vnuka bude niekto brať vážne? ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ne moc klasičtí Jackass, což někomu možná vadí, ale už zpočátku to bylo přece jasný. Je fakt, že mi tam občas chybělo přeskakování ze scénky na scénku bez zbytečné vaty a snahy udělat z toho film, což se povedlo tak napůl. Fajn ale je, že je to ve výsledku celkem slušnej road movie se spoustou skopičin, keců a emocí (ať už jen hraných). Musím ale pochválit skrytou kameru, protože si nepamatuju scénu, která by se jim nepovedla přesně tak, jak bylo v plánu - a možná ještě líp. A doporučuju prodlouženou verzi, je to větší prdel. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tuctově natočený pokus o Jackass s příběhem, kde veškerý humor pramení z pokusů ztrapnit hlavní postavy nebo nic netušící oběti, nejlépe na místech s co nejvyšším počtem osob, aby mohli tvůrci natočit co nejvíce reakcí. Problém je však ve velmi mizerném provedení a povaze či způsobu uchopení vtipů (90 % z nich jsou narážky na sex z úst 80letého děduly), protože za celý film jsem se zasmál dvakrát. Spíše jsem se cítil trapně za všechny zúčastněné. Kdyby alespoň fungoval vztah mezi ústřední dvojicí, tak bych mohl říct, že scéna u konce, kdy se děda pro klučinu vrátí má nějaký emocionální dopad, ale takhle sem se spíše plácl do čela. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)
  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama