Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Já mám tu jackassáckou bandu rád. Člověk potřebuje jako sůl tu a tam se na dvě hodiny zřeknout dobrých mravů, klesnout svým léty pilovaným vkusem na to nejhlubší dno a vzápětí se dávit smíchy nad zábavou tak pokleslou, že ho ještě týden pronásleduje mučivý stud nad stupněm vlastní dekadence. Ovšem Bad Grandpa je jiné kafe. Chlapci se rozhodli vehnat své epizodní skopičiny do jakéhosi příběhové rámce, ale výsledek je bolestivě nefunkční sranec. Samozřejmě několik scének zajiskří vtipem, ale ona snaha udělat z toho regulérní film s regulérní příběhovou linií a regulérními hereckými výkony se rovná snaze uplácat bábovičku z řídké ranní stolice Davea Englanda. K tomu všemu se ta drhnoucí příběhová linie neštítí srdceryvného hovnaření, za které by se nemusel stydět kdejaký německý hnůj od Rosamunde Pilcher. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Měl jsem volné odpoledne na zabití,tak jsem zhlédl Jackass Presents: Bad Grandpa. Zabilo to nejen odpoledne, ale vše v okruhu 100 kilometrů. Tohle je rip-off Sashi Barona-Cohena,který ztvárňuje způsob k nastražení sprostě mluvící osoby či trapné postavy s obyčejnými lidmi a sledovat jak budou reágovat. Baron-Cohen to dělá pro politické důvody,vytváří satiru, má představu a talent. Za to tenhle film je nudný,nezajímavý a staromódní. 2* za konec a Knoxvilla. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pravda, s "Jackass" nemám moc velkou zkušenost. V době jejich největší popularity mě naprosto minuli. Musím ale říct, že v tomhle případě jsem se místy docela dobře bavil, líbilo se mi, že to má nějaký příběh, i když primárně je to pořád jen sled scének. Budu muset dát těmhle magorům ještě šanci a vrátit se k jejich starším kusům. Seriál asi už nedám, ale ty filmy by mohli zaujmout. Maska Johnnyho Knoxvilla naprosto neskutečná. Kdybych nevěděl, že je to on, nepoznám ho. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle Jackass film se podle mě moc nepovedl. Humor v něm je stupidní a místy až trapný. Smál jsem se snad jenom při scéně s tučňákem. Celé je to jako road movie s Johnnym Knoxvillem, který hraje dědka. Ten se snaží přepravit svého vnuka do Severní Karolíny za jeho otcem. Po cestě naráží na různé neobvyklé situace. Konec je docela předvídatelný. Ale nic extra to není... Dědek si chce hlavně vrznout. "Chtěl bych vagínu." :D ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Koncept, kdy jsou jednotlivé momenty propojeny jakýmsi příběhem, zbytečně ubírá filmu na dynamice, více mi vyhovuje, když jsou prostě poskládány na sebe nenavazující scény s různými paky z Jackass za sebou. Nepřekvapivě, většinu top gagů jsme viděli v traileru, takže film už skoro ničím nepřekvapil a línější tempo není to pravé ořechové. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)
  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama