Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Achjo, poslední dobou se vůbec neumím trefovat do filmů. Tohle jsem vydržel jen do poloviny a pak jsem to vypnul, nedalo se to. Jackass scénky mě občas baví, občas iritují, tady jsem doufal, že půjde o seriózně pojatou komedii a né směsku otravných scén s otravným dědkem, který je navíc dost katastrofálně namaskovaný. Odpaaaaaad..... ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Jasně, srovnání s Jackassem je na místě, ale je důvod? Není. Jediný, co má Bad Grandpa společnýho s Jackassem, tak je režisér Jeff Tremaine, herec Johnny Knoxville a jeho alter ego Irving Zisman, podobný typ humoru a toť vše. Má to aspoň "příběh" (berte to dost s rezervou). Je to prostě celovečerní film a ne série několika vtipných scének, jako tomu bylo o Jackassu. Tady dejme tomu ty vtipné scénky musely být nějak začleněny do filmu, musely dávat smysl, proto jich bylo pramálo, ale zas pokud byly, tak byly fakt dobrý. Já se opravdu bavil. Scény se skrytou kamerou prostě nemaj chybu. Miluju Jackass, a Bad Grandpa mě taky baví! Jsem rád, že se chlapi odhodlali a natočili ho. R.I.P. Ryan Dunn. ()

Reklama

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Bad Grandpa, v titulu sice lákající na značku Jackass, čerpá v tomto celovečerním filmu mnohem z více z Boratovského přístupu, kdy jsou jednotlivé skeče zapojeny do zamýšleného scénáře. Narozdíl od něj se ale tvůrcům buď nepodařilo vyprovokovat nějaké zabavnější reakce od neherců (s několika výjimkami jako například maminka na dětské soutěži krásy která jako jediná z celého sálu začne tleskat, aby se po prvním tlesknutím zarazila, a se studem složila své ruce v klín), nebo scény ustřihli příliš brzo. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Že zrovna tahle blbost bude můj 800. komentář v pořadí, to bych si nikdy nepomyslel. No, co už. Samozřejmě, že jsem čekal klasické Jackass scény a ne road movie. Některé pasáže byly vtipné, i když abych nepřeháněl - byly úsměvné, ale většina spíše blafání o ničem a o nudnost a trapnost rozhodně nouze nebyla. Po 60-ti minutách jsem to vypnul. 40% ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Film ve stylu Bruna/Borata, jejichž kvalit bohužel nedosahuje. Dobrých nápadů je tu dost, ovšem realizace pokulhává, málokdy se povedlo z obětí vymáčknout něco extra, jako třeba v nejlepší scéně filmu během soutěže "Malá Miss Sunshine". Když se filmaři obětem odhalují (sestřih k vidění během titulků), je to většinou zábavnější než žert samotný. Pořád je to ale z letošních oscarových filmů jeden z těch zábavnějších a přeju mu, ať všechny své nominace promění. Malý Jackson Nicoll je frajer a určitě o něm ještě uslyšíme. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)
  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama